Bulvár

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri love storyja: ezek voltak kapcsolatuk legfontosabb mérföldkövei

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 15:18

Minden A Konyhafőnökkel kezdődött 2019-ben, amikor egymásba szeretett a séf és versenyzője, akikről később bebizonyosodott, hogy egy igazi Nyerő Páros. Ezt követte a romantikus eljegyzés, egy álomesküvő és végül a családalapítás. Íme Rácz Jenő és Gyuricza Dóri szerelmének legfontosabb állomásai!

Három éve talált rá a szerelem Rácz Jenőre és Rácz-Gyuricza Dórira. A lány a 2019-es Konyhafőnökben indult el versenyzőként, ahol megszerezte azt a bizonyos piros kötényt, ami egy életre megváltoztatta az életét. Dóri jött, versenyzett és nyert. De nem A Konyhafőnök címet, és nem is a 10 millió forintot, hanem egy olyan dolgot, amit előtte még soha senki nem vitt haza a versenyből: Rácz Jenő szívét.

Amikor elkezdődött a verseny, inkább tartottam tőle, mint hogy tetszett volna. Ahogy teltek múltak a napok, észrevettem, hogy valami azért van köztünk. Nem beszélgettünk egymással, de azt érzi két ember, ha vibrál a levegő közöttük

– vallotta be utólag a lány, amikor Jenőről kérdezték.

Miután Dóri kiesett a műsorból, a séf telefont ragadott, és ráírt a lányra, hogy bepótolják a kiesésekor elmaradt ölelést. Jenő ezzel a – saját bevallása szerint is – „gyenge alibivel” hívta randira egykori versenyzőjét, akivel egy koktélbárban találkoztak először. Egy héttel később már Bécsbe utaztak, majd Máltán is együtt nyaraltak. Bár fokozatosan csepegtettek információkat a kapcsolatukról a közösségi médiában posztolt sejtelmes fotóikkal, a nagy bejelentést a Reggeliben tették meg:

 

Egy évvel később, 2020-ban egy életre szóló élményben volt részük, amikor részt vettek a Nyerő Párosban. Dóri és Jenő a verseny során legyőzték az összes félelmüket, megcsillogtatták tánctudásukat, embert próbáló küzdelmek sorát csinálták végig, és olykor konfliktusba kerültek egymással és a többiekkel is. Mégis, ennek a tanulságos és emlékezetes utazásnak a végén elsöprő győzelmet aratva bezsebelték a Nyerő Páros címet. A műsor és a vele járó kihívások – állításuk szerint – magasabb szintre emelték a kapcsolatukat, így egyenes út vezetett az eljegyzésig.

 

Rácz Jenő 2020. augusztus 28-án kérte meg szerelme kezét a Lánchíd közepén található erkélyen. A romantikus eljegyzést sokáig titkolták a nyilvánosság elől. Végül egy Instagramra feltöltött cicás fotó buktatta le őket, amin Dóri egy gyönyörű gyémántgyűrűt viselt.

Ha bővebben is kíváncsi vagy az eljegyzésükre, nézd meg a Fókusz riportját!

 

Dóri és Jenő később feltűnt az Életünk története című műsorban is, ahol megható időutazásban volt részük, és 50 évet ugorva az időben találkoztak újra egymással.

A lánykérést követő évben, 2021 nyarán elérkezett a nagy nap, amikor férj és feleség vált belőlük.

Az a legjobb pillanat, amikor az ember első alkalommal kimondja, hogy a „feleségem”

– lelkendezett Jenő.

Az esküvő előtt mindketten életmódot váltottak. Jenő egy hónap alatt 12 kilótól szabadult meg, és Dóri is formába lendült a menyegzőre. Bár 24 órával a lagzi előtt a vőfély lemondta a szereplést, szerencsére hamar sikerült megoldaniuk a kellemetlenséget, így önfeledten bulizhattak reggelig a 80 fős násznéppel.

A hely, ahol voltunk, csodás volt, de igazából bárhol tarthattuk volna az esküvőt, az biztos, hogy varázslatos lett volna

– mesélte Jenő.

Tudj meg többet a videóból Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri esküvőjéről, ahol a cicájuk volt a gyűrűhordozó!

 

Álomesküvő után álomnyaralás dukál, így csak rövid időre ugyan, de az ifjú pár elutazott Görögországba, Szantorini szigetére. Az ötnapos nászút során kipihenték a lagzi és az év fáradalmait, és bár a hazautazással meggyűlt a bajuk, végül csodálatos emlék lett számukra ez a nyaralás is.

Bár Jenő korábban többször is említette, hogy szeretne gyerekeket, a családalapítással egészen 2021 novemberéig vártak. Akkor így jelentették be az örömhírt:

Sose voltunk ennél boldogabbak❤️👨‍👩‍👦 Már nagyon várunk kisbabánk❤️😊 4en leszünk hamarosan😊

– írta az újdonsült apuka Instagram posztjában.

A videóból megtudhatod, hogyan derült ki, hogy babát várnak:

 

A baba nemét kezdetben csak Dóri testvére tudta, majd egy amerikai stílusú babaváró buli keretein belül kiderült, hogy kislányuk lesz. A baba nevében már kapcsolatuk elején megegyeztek: a Kamilla név már évek óta a fejükben volt, ha a közös gyermekükre gondoltak.

Így nyilatkozott a szülőségről Jenő és Dóri a babavárás időszakában:

„Úgy tervezünk, hogy laza szülők leszünk. Ahogy közelítünk majd ahhoz, hogy a kisbabánk egy éves legyen, ugyanúgy fogjuk élni az életünket: utazni fogunk, jövünk-megyünk. Fontos, hogy emiatt nem szabad, hogy megálljon az élet, és hogy mindig fenntartsuk az érdeklődést egymás felé is” – mondta Jenő.

Ugyanannyira fontos lesz a mi kettőnk kapcsolata, mint a mi hármunké

– fűzte hozzá Dóri.

A kis Kamilla végül egy hónappal a várt időpont előtt érkezett a világra. A páros épp lefeküdni készült egyik este, amikor elfolyt a magzatvíz. Azonnal a kórházba siettek, majd nem sokra rá megszületett kislányuk.

A mellkasomra tették, reszketett, félt és egyre jobban megnyugodott a hangomra

– mesélte Jenő, aki végig bent volt a szülésnél. A sztárséf apuka aktívan kiveszi a részét a baba gondozásából, és annyira tetszik neki ez az új helyzet, hogy már a kistesót tervezgetik.

#Bulvár#gyuricza dóri#rácz jenő#eljegyzés#házasság#esküvő#család#baba#A Konyhafőnök#Nyerő Páros#rácz kamilla

Címlapról ajánljuk