Bulvár

FOTÓ: Megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya

rtl.hurtl.hu

2022. április 14. 12:43

Egy fotót is posztoltak a kis Kamilláról.

Ahogy azt korábban is megírtuk, nagy nap a csütörtök Rácz Jenőék számára. A séf kedvese egy Instagram posztban újságolta el a nagy hírt, miszerint megszületett kislányuk, Kamilla. Egy fotót osztott meg a kicsiről, amint férje kedvesen puszit ad az apró lábakra.


A Konyhafőnök zsűritagja és kedvese nem titkolták boldogságukat, erről a séf Hajdú Péternek mesélt egy interjúban, ahol kijelentette, nem érti, miért ne tehetné ki közszereplőként a gyermeke fotóját. Jenőék egyébként már a babavárás pillanatait is megosztották követőikkel. 

Először a Fókusznak meséltek arról, hogy hamarosan szülők lesznek. Úgy tervezték, a baba mellett is mindent megtesznek majd, hogy kettőjük kapcsolata se szenvedjen hiányt semmiben. Novemberben egy babaváró partit is rendeztek, ahol a legjobb barátaik társaságában tudták meg, hogy kislányuk lesz. Akkor ezt írta ki Jenő a cuki videó mellé:

Nem tudom szavakba önteni az érzést Rácz Kamilla már nagyon várunk.


Februárban pedig azt is elárulták a Reggeliben, hogy nem görcsölnek rá a szülésre. Jenő pedig már akkoriban nézegette a családi házakat, ugyanis tervben van a költözés is kislányuk érkezése után.

#Bulvár#rácz-gyuricza dóra#kislány#kamilla#szülés#szülők#megszületett

Címlapról ajánljuk