Bulvár

Rácz Jenő: Miért ne tehetném ki közszereplőként a gyerekem fotóját a saját oldalamra?

rtl.hurtl.hu

2022. április 11. 8:29

A Konyhafőnök sztárséfje csak azt ítéli el, ha valaki reklámokban használja fel a gyerekét, de az Instagrammal semmi baj sincs szerinte.

Hajdú Péter ottalvós műsorában járt Rácz Jenő, aki hamarosan születendő kisbabájukról is mesélt a műsorvezetőnek – írta a 24.hu. A Konyhafőnök sztárséfje a Life TV műsorában azt mondta, alapvetően nincs baja azzal, ha a szülők fotókat osztanak meg a közösségi médiában a kicsikről, de reklámfelületként használni őket szerinte messze elítélendő.

Van, akit megtámadnak azért, hogy a gyerekét felteszi. Szerintem mi is fel fogjuk tenni. De azt elítélem, hogy reklámokban szerepeljen a gyerekem. Az, hogy én ne tehessem ki a gyerekemet a saját oldalamra… egymillió ismerősöm van a privát oldalamon, ahol azt látom, ha születik egy gyerek, két évig azt kell néznem, hogy minden nap lefotózza, büszke rá, szereti. Mi közszereplőként miért ne tehetnénk ki? Az is képmutatás, hogy ha nekem így le kell takarnom a fejét az utcán, mert látni fogja valaki, nem Amerikában vagyunk

– fogalmazott Rácz Jenő.


Nyitókép: Youtube / Life TV

#Bulvár#konyhafőnök#instagram

Címlapról ajánljuk