Reggeli

Rácz Jenő meghatódva mesélt az apaságról, és elárulta, mikor érkezik a kis Kamilla testvére

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 10:40

Rácz Jenő úszik a boldogságban, amióta megszületett kislánya, Kamilla. A Konyhafőnök séfje amennyire csak tudja, próbálja kivenni részét a gyereknevelésben, még a pelenkázástól sem riad vissza. Rácz Jenő részletesen mesélt arról az éjszakáról, amikor kislánya úgy döntött, idő előtt jön a világra, és azt is elárulta, hogy terveznek-e még Dórival közös gyermeket.

A szülők legnagyobb meglepetésére csaknem egy hónappal korábban érkezett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első gyermeke. A Konyhafőnök séfje arról mesélt a Reggeliben, hogy váratlanul érte őket a kis Kamilla érkezése, arra sem volt idejük, hogy felfogják, mi történik.

Megkérdeztem a Dórit, hogy nem-e pisilt be

– mondta Rácz Jenő arról a bizonyos éjszakáról, amikor elfolyt Dóri magzatvize. Az első sokk után éjjel bementek a kórházba, majd zavartalanul lezajlott a szülés, Kamilla makkegészségesen jött a világra.

Az első találkozás kislányával egy csoda volt

Rácz Jenő meghatódva mesélt a Reggeliben kislányával való első találkozásáról, amire élete legmeghatározóbb pillanataként emlékszik vissza:

A mellkasomra tették, reszketett, félt, egyre jobban megnyugodott a hangomra 

– mondta a friss apuka, aki leginkább attól hatódott meg, hogy a mellkasán fekszik egy kis emberke, aki csak rá számíthat.

Rácz Jenő A Konyhafőnök forgatásán szeretett bele feleségébe, Rácz-Gyuricza Dóriba, akinek a második neve Kamilla. Így nem volt kérdés, hogyan nevezik el kislányukat, mindketten nagyon szeretik ezt a nevet. 

Mikor jön a kistestvér?

Rácz Jenő azt is elárulta a Reggeliben, hogy Dórival nagyon szeretnének még gyereket. Szerinte az lenne a legideálisabb, ha Kamilla négyéves korára érkezne a kistestvér.

Addigra felnő már annyira Kamilla, hogy tudjon segíteni az anyukájának 

– mondta Rácz Jenő, aki szerint azért is szükséges az ekkora korkülönbség, mert két ordító babával nagyon nehéz lenne a dolguk.

A Konyhafőnök séfje jelenleg két éttermet üzemeltet, és az RTL gasztrorealityjében is forgat, aminek legújabb évada május 2-tól látható az RTL Klubon.

#Reggeli#RTL Klub#peller mariann#rtl#gyuricza dóra#rácz kamilla#A Konyhafőnök#család#járai máté

Címlapról ajánljuk