Belföld

Egy 31 éves édesapa és kisfia is meghalt az esztergomi ralin történt horrorbalesetben

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 17:46

Öt család életét tette tönkre a baleset, az egyik család áldozatai között volt egy fiú és 31 éves édesapja is.

„Munkatársunk életének 31. évében egy váratlan és tragikus balesetben elhunyt. Személyében értékes kollégát, barátot veszítettünk el. Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családdal” – írta annak a 31 éves férfinak a munkaadója, aki kisfiával együtt vesztette életét a március 24-i halálos ralibalesetben, írja a Blikk.

A lap most az áldozatok hozzátartozóival, ismerőseivel is beszélt. Az elhunyt gyermekek osztálytársait mélyen megrendítette a tragédia, ahogyan az apa és fia halála is hozzátartozóikat. Az áldozatokat egy kis Komárom-Esztergom vármegyei település szintén gyászolja, a helyiek gyűjtést kezdeményeztek a hozzátartozók megsegítésére, de a pénzt végül is az összes elhunyt szerettei között osztják szét.

A túraautó-Világkupa kétszeres győztese, Michelisz Norbert a tragédiáról korábban azt mondta el: szerinte hibázott az útról lesodródó pilóta, ifjabb Tóth János, és a jövőben szükséges lenne szigorítani azon is, kik milyen teljesítményű, végsebességű autót vezethessenek versenyen.

Korábban a balesettel több cikkben is foglalkoztunk:

Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke pedig a Fókusznak beszélt részleteiben a tragédia körülményeiről:

Nyitókép: RTL

#Belföld#rali#baleset#horror#halál#kisfiú#apuka#gyász#esztergom#gyűjtés#verseny#család

Címlapról ajánljuk