Belföld

Nagy Feró Varga Judit exférjéről: Aki kiszáll valahonnan, nem sz*rik vissza a fészekbe

Nagy MartinNagy Martin

2024. február 13. 14:26

Nagy Ferót meglepte Novák Katalin és Varga Judit lemondása, nem számított rá. Szerinte hibát követtek el, ezért tisztességesen jártak el, amikor bejelentették távozásukat. A Kossuth-díjas énekes a volt igazságügyi miniszter exférjének is üzent. Nagy Feró szerint Magyar Péter elárulta azt, amiben eddig részt vett, ezért nem kéne „visszakiabálnia”, a saját fészkébe piszkítania.

„Nagyon meglepődtem rajta, nem gondoltam volna. Ebben egyetértek Orbán Viktorral: miszlikbe kell szaggatni azt, aki a gyerekeimhez hozzáér. Igen, erre kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el” – mondta el Nagy Feró, amikor az rtl.hu arról kérdezte, hogyan fogadta Novák Katalin és Varga Judit lemondásának hírét.

A magyar miniszterelnök egyik nagy rajongójaként ismert, Kossuth-díjas énekes – aki Orbán évértékelőjére és a Békemenetre is ki szokott látogatni – egyébként nem számított arra, hogy Novák Katalin és Varga Judit lemondanak. „Nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«” – fogalmazott. A Beatrice frontembere szerint tisztességesen jártak el, azonban sajnálja azt, ami velük történt.

Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj

– fejtette ki véleményét Nagy Feró.

Novák Katalin azután mondott le köztársasági elnöki posztjáról, hogy kiderült: kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját bűnsegédként támogató K. Endrének tavaly áprilisban. Vele együtt távozott a kegyelmet annak idején még igazságügyi miniszterként ellenjegyző Varga Judit országgyűlési képviselő is. A kormánypárti előadónál arra is rákérdeztünk, hogy mit gondol magáról a kegyelmi döntésről. Azzal kezdte, hogy ő is a sajtóból értesült az ügyről, ahol szerinte „könnyen elítélik az embert”, így

nem szeretne ítélkezni K. Endre felett. Ám hozzátette, ha Novák és Varga tényleg a kegyelmi döntés miatt mondtak le, akkor azt elfogadja.  

„Összevissza hallunk mindenféle információt. Ilyenkor én rábízom magam a felelős politikusra, az ő döntésére” – magyarázta. Mint ismert, Varga Judit hátralépése után volt férje, Magyar Péter került a figyelem középpontjába. A Diákhitel Központ egykori vezetője szakított NER-es érdekeltségeivel és kíméletlenül beleszállt az Orbán-rendszerbe, különösen Rogán Antalba. Vasárnap este Magyar Péter hosszú interjúban kitálalt a Partizánnak, amiben sok egyéb mellett azt mondta: az ország fele néhány ember, illetve néhány család kezében van.

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból

– szúrt oda Varga Judit exférjének Nagy Feró.

Magyar Péter az interjúban – amit azóta több mint 1,3 millióan láttak a YouTube-on – azt állította: amikor Varga Judittal válságba került a kapcsolatuk, berendelték a miniszterelnöki hivatalba, és megfenyegették. Hozzátette, fenyegették akkor is, amikor a Diákhitel Központ vezetőjeként nem volt hajlandó aláírni sokszorosan túlárazott kommunikációs szerződéseket. Az RTL Híradója is foglalkozott Magyar meredek kijelentéseivel:


A kegyelmi botránnyal kapcsolatos összes írásunkat itt találja.

Nyitókép: RTL

 

#Belföld#nagy feró#varga judit exférje#varga judit#magyar péter#novák katalin#köztársasági elnök#lemondás#orbán viktor

Címlapról ajánljuk