Belföld

Megint Magyarországra jön Tucker Carlson

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 16:55

Az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló tévés ismét az MCC meghívására érkezik. 

Ismét Magyarországra érkezik Tucker Carlson, az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló amerikai konzervatív tévés, a Fox News volt kommentátora, jelentette be a Matthias Corvinus Collegium (MCC).

A korábbi munkahelyéről hazugságai miatt kirúgott Carlson az MCC meghívására érkezik augusztus 22-én a Millenárisra, az MCC Feszt After nevű eseményre (más források szerint rasszista szövegei miatt veszthette el állását). Azt írják:

„Most ismét büszkén jelenthetjük be, hogy a MCC és a Mandiner összefogásával újra hazánkban köszönthetjük őt. (…) Carlson az Egyesült Államok vezető kommentátora, a Time magazin szerint pedig az egyik legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az országban. Gyakran fejezte ki véleményét Magyarországról is, és szerinte hazánk a Nyugat egyik utolsó erős demokráciája”.

Korábban akkor írtunk a kommentátorról, amikor ufókról, illetve az „izzadós, patkányképű komédiásból lett oligarcha” Zelenszkijről beszélt új műsorában. Carlson a hazai CPAC egyik húzóneve is volt, bár oda csak egy nyúlfarknyi videóüzenetet küldött, amelyben azzal viccelődött, hogy ha kirúgják, eljön Magyarországra. (Kirúgták, de mégsem jött.)

Korábbi látogatása során Carlson dokumentumfilmet is forgatott Magyarországról, illetve az adófizetők pénzén helikopterezett.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

#Belföld#Tucker Carlson#MCC#orbán viktor#fox#millenáris#kirúgás#látogatás

Címlapról ajánljuk