Külföld

Orbán Viktor kedvenc tévése szerint Zelenszkij egy patkányképű oligarcha, az amerikai kormánynak pedig földönkívüli űrhajói vannak

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 20:40

Tucker Carlson ufókról és a megsemmisült gátról is beszélt új műsorában. 

Elstartolt Twitteren Tucker Carlson online műsora, amelyet az amerikai konzervatív média egyik legismertebb műsorvezetője azt követően indított, hogy idén áprilisban az egyik pillanatról a másikra kirúgták őt a Fox Newstól – írta a 24.hu. (A tévésnek egyebek mellett egy fehér felsőbbrendűséget hirdető levél miatt kellett távoznia.) 

Tucker Carlson az új műsor első adásában több témát is érintett:

  • a Nova Kahovka-i gátat szerinte egyértelműen az ukránok robbantották fel. 
  • Vlagyimir Putyint a nyugati média egyszerűen csak ördögként kezeli, aki ördögi dolgokat tesz, addig Volodimir Zelenszkijt felmagasztalja, holott Carlson szerint az ukrán elnök egy „izzadós, patkányképű komédiásból lett oligarcha”.
  • Az igazán nagy kérdések, hová tűntek az Ukrajnába küldött dollármilliárdok, mi történt valójában 2001. szeptember 11-én, ki áll a Black Lives Matter-tüntetések mögött, ki ölte meg Kennedy-t, és hogy halt meg Jeffrey Epstein?
  • Szerinte az fontosabb hír, hogy az amerikai kormány eltitkolja a földönkívüliek létezését, miközben olyan űrhajók vannak a birtokukban, amelyek a földönkívüliekhez tartoznak.

Tucker Carlson korábban rendszeresen dicsérte Orbán Viktor kormányfő politikáját, és gyakran hangoztatta például, hogy egyetért a bevándorláspolitikájával, valamint lenyűgözte őt a magyar sajtó szabadsága. A miniszterelnök is elégedett a tévés munkájával, korábban még interjút is adott neki a Karmelitában.  

Nyitókép: Szigetváry Zsolt/MTI

 

 

#Külföld#Tucker Carlson#Volodimir Zelenszkij#vlagyimir putyin#Fox News

Címlapról ajánljuk