Belföld

„Egyelőre uniós pénzről ne is álmodjatok” – üzent a német EP-képviselő Orbán politikai igazgatójának

rtl.hurtl.hu

2023. április 21. 8:33

Daniel Freund szerint „egész éjjel sírhatnak Tuckernél, és terjeszthetik hazugságaikat”, de a jogállamisági szabályokat be kell tartani.

Orbán Balázs volt Tucker Carlson vendége a Fox Newson, amelyről a miniszterelnök politikai igazgatója egy videót is megosztott közösségi oldalán. Ahogyan korábban megírtuk, a műsorvezető finoman szólva sem izzasztotta meg Orbán Viktor politikai igazgatóját, akit úgy mutatott be, hogy az egyik legokosabb ember, akivel politikáról lehet beszélni. Arról a Fox Newsról van szó, ami szándékosan hazudott és emiatt 787,5 millió dollárt kell fizetniük.

 A Mandiner vette észre, hogy Daniel Freund német EP-képviselő így kommentálta Orbán Balázs posztját a Twitteren:

Egész éjjel sírhatnak Tuckernél, és terjeszthetik hazugságaikat, de amíg nem tartják be a jogállamisági szabályokat, addig uniós pénzekről ne is álmodjanak.
 


A német politikus márciusban ellátogatott Hatvanpusztára, az épülő Orbán-majorságba. A felcsúti kisvasútról pedig érdekes kijelentést tett. Sőt, Gántra is elment, Orbán Viktor miniszterelnök édesapjának nagy nyereséggel működő kőbányájához. Orbán Győző személyesen is a helyszínen tartózkodott, aki felszólította őt és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hogy menjenek el, holott közterületen voltak.

#Belföld#daniel freund#orbán balázs#uniós pénz#korrupció

Címlapról ajánljuk