Belföld

Játékvasútnak nézte a német EP-képviselő a felcsúti kisvasutat

rtl.hurtl.hu

2023. március 10. 6:31

Orbán Viktor szülőfalujára csodálkozott rá Daniel Freund.

„Szerencsés település az 1700 fős lakosságú Felcsút. Ez Orbán Viktor otthona. És nagyon sok EU-s beruházás jut ide. Például egy játékvasút és ez, akármi is legyen ez” – írta Daniel Freund EP-képviselő a Twitteren, ahol egy képet is közzétett a felcsúti horgásztóról.


A német képviselő Hadházy Ákossal látogatja meg az Orbán Viktorhoz köthető magyarországi helyszíneket. Csütörtökön Hatvanpusztáról jelentkeztek be a független országgyűlési Facebook-oldalán. Azt írták a poszthoz, hogy „az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük”.

Szerdán Gánton voltak, Orbán Viktor miniszterelnök édesapjának nagy nyereséggel működő kőbányájánál. Orbán Győző személyesen is a helyszínen tartózkodott, ez akkor derült ki, amikor odament az autóban ülő képviselőkhöz, és felszólította őket, hogy menjenek el, holott közterületen voltak.

A miniszterelnök édesapjával folytatott beszélgetéssel ebben a cikkben foglalkoztunk bővebben.


Nyitókép: Mk48-as sorozatú dízelmozdonyok által vontatott személyvonat halad Felcsút határában a Vál-völgyi kisvasút első üzemnapján 2016. május 1-jén. Fotó: MTI/Máthé Zoltán.

#Belföld#felcsút#kisvasút#hadházy ákos#Eu-s támogatás#daniel freund#orbán viktor

Címlapról ajánljuk