Belföld

Azahriah félrelépett, Enrique Iglesiasszal interjúztunk, megszólalt a Margit hídról leugrani készülő fiú megmentője – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. május 28. 11:07

Palacsintafesztiválos szexbotrány, jól végződő öngyilkossági kísérlet a Margit hídon és jégesővel kísért ítéletidő országszerte. Ott voltunk Berki Krisztián temetésén, exkluzív interjút adott az RTL-nek Enrique Iglesias, az új egészségügyi államtitkárnak azonban sajnos nem állt módjában válaszolni a kérdéseinkre. 

Száguldó sofőrrel kezdünk. A rendőrök elől menekült Nyíregyházán a Porsche sofőrje, amikor széttörte a luxusautóját. Parkoló autónak, villanyoszlopnak, székelykapunak, végül fának csapódott. A mutatvány sokba került neki.


A Fókusz stábja egy nézői felhívás nyomán indult útnak, hogy szétnézzen, mi a helyzet a határ menti benzinkutaknál. Literenként 200 forintot spórolt, aki Szlovákiából Magyarországra jött tankolni, így nem csoda, hogy nagyok a sorok a benzinkutakon. Amikor Balassagyarmaton forgattunk, még nem lehetett tudni, hogy a kormány véget vet a benzinturizmusnak, és ezentúl piaci áron tankolhatnak Magyarországon a külföldi rendszámú autósok. Az utolsó pillanatokat aztán még jobban megnyomták, csütörtök este kilométeres sorokban álltak a kutaknál a külföldi rendszámos kocsik


A napokban ítéletidő csapott le országszerte: ökölnyi jégdarabok estek az égből, ablakok törtek be, háztetők mentek tönkre. Az RTL Híradó riportja:


Kamarás Norbi és Kármán Odett elárulta, hogyan hatott a kapcsolatukra, hogy karaktereik szakítottak az Éjjel-Nappal Budapestben. A Reggeliben Norbi valóságosan zavarba hozta szerelmét a vallomásával.


Enrique Iglesias legutóbb négy évvel ezelőtt koncertezett Budapesten, legközelebb pedig két és fél hét múlva tér vissza a magyar fővárosba. A latin popzene királyának is hívott spanyol származású énekes exkluzív interjút adott a Fókusznak.


Az újonnan kinevezett egészségügyi államtitkár, Takács Péter sajnos kevésbé volt készséges, amikor kérdezni szerettük volna a Magyar Orvosi Kamara kongresszusán tartott nyitó előadása után:


Egy ország példaképe lehet Dominik, az a fiú, aki jobb belátásra bírta a Margit hídról leugrani készülő fiatalt. Hezitálás nélkül odasietett hozzá és próbálta szóval tartani, meggyőzni arról, hogy ne végezzen magával. Dominik az RTL-nek elmesélte, hogyan mentették meg a rendőrökkel a 18 éves fiú életét.


Twitter-videóval bukott le a héten Azahriah – legalábbis a rajongók előtt, mert a barátnője már tudott a dologról. A felvételen az látszik, hogy a népszerű énekes a Szolnoki Palacsintafesztivál mobil vécéi mögött intim kapcsolatba kerül egyik rajongójával. Olvasóinkat lázban tartották az ügy újabb és újabb fejleményei, a Fókusz riportját itt lehet visszanézni:


Csütörtökön eltemették Berki Krisztiánt. A 41 évesen elhunyt médiaceleb temetésére a család kérésére mindenki fehérben érkezett. Berki Mazsi megható beszéddel búcsúzott, a szertartáson Kökény Attila énekelt.


De mi vezethetett Berki halálához? Hiába történt meg a boncolás már hetekkel ezelőtt, a toxikológiai vizsgálat részleteit eddig még nem hozták nyilvánosságra. Mit mond a celeb halálának lehetséges okairól a kardiológus, a toxikológus, és hogyan látják a barátai?


A Konyhafőnök versenyzői és zsűritagjai minden héten újabb aranyköpésekkel rukkolnak elő. Most Zé botránkozott meg Geri ételén, a kóstoláskor csak ennyit tudott mondani: „Plöttyedt állagú tököket pakolok a számba.”

 

#Belföld#azahriah#fördős zé#berki krisztián#dominik#enrique iglesias#Időjárás#baleset#A Konyhafőnök#kamarás norbi#kármán odett

Címlapról ajánljuk