Bulvár

Sírva hívta barátnőjét rögtön az aktus után – a toitoi mögött megcsalt lány szerint Azahriah és Baukó Attila két külön személy

rtl.hurtl.hu

2022. május 23. 19:24

Luna, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője és a Love Island társkeresője elárulta az rtl.hu-nak, hogyan szerzett tudomást szerelme hűtlenségéről. Nem abból a leleplező videóból, amiből óriási botrány kerekedett.

Hétvégén robbant a hír, miszerint Baukó Attila, művésznevén Azahriah a Szolnoki Palacsintafesztiválon egy rajongóval szexelt a színpad melletti mobilvécék mögött.  „Abban a pillanatban, ahogy megtörtént, felhívott és elmondta, hogy mi történt” – idézte fel a lány a sokkoló beszélgetést.

Már akkor rettenetesen érezte magát. Sírva hívott fel, hogy csinált egy nagyon nagy hülyeséget.


Az országos botrány azonban csak másnap robbant ki, és erre egyikük sem számított, ugyanis nem sejtették, hogy felvétel is készült az esetről, ami szinte rögtön az aktus után be is járta az internetet.

„Privátként szerettem volna kezelni a helyzetet. Nyilván csalódott voltam, de ha valaki őszinte velem, akkor nem tudok rá haragudni.”

Sőt mi több, Attila még nőtt is a lány szemében, ugyanis – az eddigi tapasztalataiból kiindulva – a volt párjai mind tagadták a hasonló eseteket, és ő volt az első, aki felvállalta tetteit, és bűntudatot érzett.

Fotó: Luna Joanna Facebook

A lány elmondta, hogy Attila sokkal „lelkisebb” a magánéletben, mint ami a médiaszereplésein keresztül átjön. Szerinte ezért gondolják őt sokan pszichopatának és gonosznak a botrány kirobbanása utáni emlékezetes nyilatkozata miatt:

Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám.

Luna, aki úgy érzi, az énekes privát, intim oldalát csak ő ismeri igazán, úgy folytatta: „Azt érzem, hogy nekem kell harcolnom az igazáért, mert ő nem fogja kiteregetni a személyes érzéseit és gondolatait.”

Luna azt is elmesélte, hogy a közeli barátok közül senki nem érti, hogy hogyan történhetett meg egy ilyen eset. Ezért mindenki arra biztatja, hogy gondolja át a döntését, mert nehéz még egy ilyen csupaszív embert találni, mint ő.

Luna arról nem szeretett volna nyilatkozni, hogyan folytatják majd kapcsolatukat a jövőben, ha ő hazatért külföldi útjáról.

Nyitókép: Azahriah Facebook

#Bulvár#azahriah#szexbotrány#szex#luna

Címlapról ajánljuk