A Konyhafőnök

Jenő Fekete Lacival tornázott, Kitti a csapat kézilánya lett, miközben Fecó méretei is előkerültek A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2022. május 18. 22:35

Újabb legenda érkezett a konyhába, aki nemcsak erőnléti edzésével dolgoztatta meg Jenőt és a versenyzőket, hanem vicces beszólásaival is. Emellett pedig a séffőzés sem maradt el, ahol Kitti kiemelt szerephez jutott egy hátránynak köszönhetően.

Az első főzés Jenő ételétől szólt, a versenyzőknek ugyanis a séf ételét kellett lemásolniuk, aki egy kis lazacot, karalábét és tarhonyát „ütött össze”. Persze, nem mindenki figyelhette nyugodtan, miközben mentoruk bemutatót tartott. Kitti – Gabó hátráltatása miatt – a főzés alatt folyamatosan dolgozott, ugyanis az volt a feladata, hogy mindenben segítse Jenőt:


Miközben Kitti kipróbálhatta, milyen a zsűripultból megélni az eseményeket, Fecónak is gondja akadt. Amikor Jenő tesztelni kedzte versenyzői matektudását, a fodrászról hamar kiderült, hogy hadilábon áll a számokkal és a mértékegységekkel:


A séffőzéssel nem ért véget a rohangálás, hiszen miközben minden versenyző a séf ételét másolta, Gabó is magához hívhatta Kittit öt percre, hogy a keze alá dolgozzon. A lány hamar megelégelte a dolgot és direkt a kukába dobta ellenfele alapanyagát:


A kóstoláson Fecónak újra fájhatott a feje, hiszen mentora kijelentette: nem elégedett a méreteivel. Erre a megjegyzésre természetesen Zé is ráharapott:


A második feladatra Fekete László érkezett a stúdióba, hogy egy kis erőnléti edzés közben megdolgozza a piros kötényeseket. A világ legerősebb embere díjat többször is megnyerő Lacit itthon nem kell bemutatni. Magyarország örökös Toldi-bajnokát bőségtállal próbálták levenni a lábáról. Az erősportoló – egy hátráltatásnak köszönhetően – még edzést is tartott az egyik versenyzőnek, amiből még Rácz Jenő is kivette a részét:


Ha lemaradtál a legenda elsöprű erejű beszólásairól, akkor kattints ide és nézd meg best of videónkat!

Ebben az évadban legendás vendégek érkeznek A Konyhafőnök stúdiójába, hogy kedvenc ételeikkel megnehezítsék a versenyzők útját a trófeáig és az ezzel járó 10 millió forintos nyereményig – idén legendás évadra terítünk!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#sárközi ákos#gasztroreality#rácz jenő#fördős zé#edzés#torna#fekete lászló#legenda#séffőzés#méret#frohner fecó#mekis kitti

Címlapról ajánljuk