A Konyhafőnök VIP

A séfek angyalként lepték meg a versenyzőket, Járai Mátéból pedig rapper lett a Döntő első napján

rtl.hurtl.hu

2022. december 19. 21:40

Elkezdődött A Konyhafőnök VIP utolsó hete, ami nemcsak azt jelentette, hogy a hírességek végre megkapták séfkabátjaikat, de a mentoraik is bekeményítettek – már amikor épp nem angyalokként repkedtek az égen. 

Óriási pillanattal indult a Döntő, hiszen a versenyzők végre magukra ölthették séfkabátjaikat, ami miatt többen el is érzékenyültek, pláne amikor meghallották Ákos és Jenő séf külön nekik intézett szavait:

Könny szökött a szemembe.


Az első feladatban igazi delikát különlegességek vártak a versenyzőkre, ráadásul mindannyian kaptak ezek mellé egy-egy meglepetést is. A szerencsén múlt, hogy kihez mi került: volt, aki szarvasgombával, mások csokival, cibetkávéval vagy éppen sáfránnyal dolgoztak. Amikor Járai Mátéhoz került a világ legfinomabb kávéja, Zé gyorsan figyelmeztette:

Vágjátok? Ez az, amit a cibetmacska elfogyaszt és kikakil.

Máténak sem kellett több, nevetve ismerte be, hogy már-már tipikus, hogy egy ilyen alapanyag nála köt ki. Ez kávévonal a kóstoláson is folytatódott, hiszen a versenyző az ételét nemcsak ízesítette, de díszítette is a különleges elemmel, amit Jenő is meg is evett:

„A szád találkozott egy macska seggével” 

– incselkedett barátjával Zé.


A humoros pillanatokat követően egy-két könnycsepp is legördült a hírességek arcán: Ripli Zsuzsi összeomlott a kóstolás után, ahol mentora kemény kritikát fogalmazott meg az ételéről.

Teljesen letarolt

– reagálta le a könnyeivel küszködő színésznő Ákos szavait.


Miután mindenki megnyugodott az első feladat okozta sokk után, a zsűri kihirdette, hogy Evelin teljesített a legjobban, akire éppen emiatt még várt egy fontos döntés is. Mielőtt azonban ezt meghozta volna, a séfek angyalokként sokkolták őket: pocakot és feszes harisnyát villantva szálltak alá az égből. A döntősök kifejezetten élvezték, hogy végre nem csak őket szívatja meg a zsűri.


A nagy nevetések után újabb meglepetés érkezett. Evelin ismét hátráltathatott, a piros versenyző pedig ez alkalommal is Mátét választotta. A színész hiába döbbent le elsőre, amikor eljött az ideje, olyan produkciókat nyomott Ákosnak és Jenőnek, hogy mindenkinek leesett az álla: rappelt, táncolt és áriázott a séfeknek, ugyanis az volt a feladata, hogy többször is elénekelje a Mennyből az angyalt a séfeknek.


A versenyzőknek és a zsűrinek már az első napon el kellett búcsúzniuk az egyik döntőstől. A kieső elhullatott egy-két könnycseppet, azonban ez sem szegte kedvét, hiszen elárulta, hogy imádta a versenyt.

Tényleg nagyon jó volt, mindenki jelentkezzen

– mesélte boldogan a kieső, Kármán Odett.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#sárközi ákos#gasztroreality#rácz jenő#fördős zé#Videó#döntő#rap#angyal#meglepetés#sírás#járai máté#ripli zsuzsi#osváth zsolt#dobos evelin#kardos eszter#kármán odett

Címlapról ajánljuk