KERESÉS search-close

angyal

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "angyal"

Íme Csocsesz és Angyalai!

Bár a középdöntő első feladatánál minden a feje tetejére állt, a csapat úgy érzi, sokat tudtak tanulni Csocsesz konyhafőnökségéből. Vajon hány pontot szereznek még?

Gáspár Bea: „Megjelent egy földi angyal, a séf!”

Bea elszámolta magát, és nagyon megcsúszott a feladataival. A nagy kapkodásban odatoppant mellé a séf, aki egy-két ötletével megnyugtatta Beát. Pánik-off, munka-on!

Az énekesnő valóban angyalokkal értekezik?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra stábja kérdezte meg Szűcs Juditot arról, hogy valóban hallja-e az angyalokat. Kiderült, az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állította, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek azt is elmondta, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Minden, amit tudni kell Apokalipszis mutáns seregéről!

Nem várod még eléggé az új X-Men filmet? Hát, most fogod! Bemutatjuk nektek Apokalipszis négy lovasát: Angyalt, Ciklont, Pszichét és Magnetót.

Ördög és angyal bulira felkészülni!

Jól kezdődik a hét! Vidék, friss levegő és egy csinos partyzán-jelölt lesz a házigazda. Lássuk milyen dalt kapott Betti Ferótól!

Újra angyallá változott David Boreanaz

A Dr. Csont sztárja Twitter oldalán kívánt boldog születésnapot a Buffy, a vámpírok réme főszereplőjének, aki angyalnak nevezte a sármos színészt.

Puzsér: a báránybőrbe bújt farkas

Puzsér Róberttel történt valami – ezt mindenki láthatta a Csillag Születik negyedik élő adásában. A hófehérbe öltözött kritikus szórta a dicséreteket, végig kedves és nyájas volt, arca pedig csupa mosoly.

Reggeli - Csak csajok 12-02-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 11-12-14

A szerdai Reggeli - Csak csajokban egy angyal jött el hozzánk, aki hátrányos helyzetű embereken segít, de szó esett az áruhitelek buktatóiról is.

Rács mögött a „halál szőke angyala”

12 egykori katona - és rendőrtisztet ítéltek életfogytig tartó börtönbüntetésre Argentínában.

Csak csajok 10-08-05


szerző:
2010.08.05. 09:05
Csak csajok 10-08-05

Csak csajok: Marjai Judit és Szandi szerint, mindenkinek van egy védőangyala, aki minden rossztól megóv minket. A két sztár a Csak csajokban elárulta, hogy ők már találkoztak védelmezőjükkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való