Videó

Ilyen volt Istenes Bence Piramist éneklő kisfiúként és kezdő tévés suhancként

Cserei BettinaCserei Bettina

2022. október 25. 20:02

Videós időutazás Istenes Bencével, aki többek között azt is elmeséli, hogyan vágta ki magát, amikor élő adásban nem érkezett meg a bejátszó, és az egész stáb rajta nevetett. Szóba kerül az is, miben változott meg a RTL-nél töltött 12 év alatt, és azt is elárulta, mi volt a legkínosabb vagy éppen legviccesebb élménye az RTL-n. 

Istenes Bence már gyerekkorában műsorvezetőnek készült, kisfiúként berendezett egy kis házi stúdiót, ott készültek a felvételek, kvízjátékot, híradót vezetett, vagy éppen a testvére produkcióját konferálta fel. 


Ugyanakkor, mint a fenti videóból is kiderül, a zenélés is mindig közel állt hozzá, jó pár évvel később a Nagy szám című műsorban is előadta gyerekkori kedvencét, a Piramis Ajándék című dalát. 

Sőt, gitárral a kezében mutatta be a Fókusz is a 23 éves Istenes Bencét, akinek tizenkét éve kezdődött az RTL-es karrierje a ValóVilág 4. háttérműsorával.


Bence azóta számos műsorban szerepelt a csatornán, és a 2012-es X-Faktorban ismerte meg párját, Csobot Adélt is, akivel két fiuk született. 

Megkérdeztük a Tehetség első látásra házigazdáját, hogyan emlékszik vissza az RTL-nél töltött eseménydús évekre.

Emlékszel még az első RTL-es szereplésedre?

A széfben voltam apukámmal, Balázsnál. Az első RTL-es műsorvezetői élményem a NekedValó volt, a ValóVilág háttérműsora, ami először a Cool csatornán ment, aztán átkerült az RTL-hez, ami nagy szó volt. A Híradó előtt mentünk, akkor még délután is sokan nézték a tévét. Izgultam, mert ez elég nagy ugrás volt nekem, annak ellenére is, hogy már volt tapasztalatom a Viva TV-nél. 


Mi volt a legjobb tévés élményed, amióta képernyőre kerültél a RTL-n?

Nem szeretem a legeket, mert nem tudok kiemelni egyetlen legjobbat semmiből. Sok jó élmény volt, például amikor 2013-ban elkezdtem az X-Faktort vagy a ValóVilágot vezetni. Az első X-ben a kisfilmek kitalálásában is nagy szerepet vállaltam, minden műsorban szerettem kreatívkodni. Érdekes tanulási folyamat volt a Survivor is, ahol elutaztunk a világ másik felére, egy túlélőshow nagyon más stílusú műsorvezetést kívánt. Eddig az Álarcos Énekes volt az egyik hozzám legközelebb álló projekt. 

Az Álarcos Énekes többek között Bence egyedülálló bevonulásairól volt híres. Az egyik adásban például egy arany vécén tolták be a műsorvezetőt:


Mi volt a legkínosabb vagy legviccesebb élményed?

Kínosra nem emlékszem. Vicces sok volt: amit mindig emlegetek, az egy ValóVilág műsor, amikor nem érkezett meg a bejátszó, amit mindig utolsó pillanatban küldtek el. Volt egy konkrét eset, amikor már ment az élő adás, beköszöntem, és még mindig nem érkezett meg az anyag. Mondták a fülemben, hogy csak beszélj, csak beszélj… Ilyenkor egy perc is soknak számít, pláne ha nyolc percet kell kibeszélned. A mai napig emlékszem, hogy feltettem a játék-kérdést, az összes nevet nagyon lassan felsoroltam, és még mindig semmi. Aztán, ahogy a végére értem, kezdtem újra elölről, egyik nevet a másik után. Már röhögőgörcsöm volt, hogy ilyen nem létezik, de röhögött az egész stáb is. Folyt a könnyünk a nevetéstől, mire végre megérkezett az anyag.   

A műsorvezető azt sem bírta ki nevetés nélkül, amikor a ValóVilág háttérműsorában, a NekedValóban arról kellett beszélnie, hogy az egyik Villalakó, VV Szandika a keze helyett végül a szájával próbált megfejni egy kecskét. Erről Istenes Bence a Reflektor című magazinműsor riportjában beszélt: 


Miben változtál meg leginkább, amióta az RTL-n szerepelsz?

Tizenkét év alatt rengeteget változik az ember. Sok tapasztalatot szereztem, amit az RTL-ben és nyilván az RTL-en kívül is sokat alkalmazok, például az IstenEstben, a saját projektjeimben. Emberileg is sokat változtam. Született két gyerekem, Nátán és Ádin, apa vagyok, máshogy tekintek az életre. Ha visszanézek a tizenkét évvel ezelőtti önmagamra, akkor egy más embert látok. Egy suhanc voltam, amikor az RTL-hez kerültem, az volt a célom, hogy egyszer én is nagy showműsorokat vezessek majd. Ma már teljesen más motivál, más céljaim vannak.

#Videó#Bulvár#istenes bence#interjú#X-Faktor#ValóVilág#műsorvezető#Tehetség első látásra#csobot adél#magánélet#rtl25#ma

Címlapról ajánljuk