RTL25

„Mindennap van olyan, amit nagyon-nagyon nehéz elmondani” – interjú Erős Antóniával

„Mindennap van olyan, amit nagyon-nagyon nehéz elmondani” – interjú Erős Antóniával

1:45
Bulvár„Mindannyian jót nevettünk azon, hogy mennyire rosszul színészkedtem” – ilyen volt Istenes Bence első Barátok közt-castingja
2022. november 27. 15:08

„Mindannyian jót nevettünk azon, hogy mennyire rosszul színészkedtem” – ilyen volt Istenes Bence első Barátok közt-castingja

Istenes Bence 2008-ban ment el a Barátok közt castingjára, de nem járt sikerrel. Később, amikor már országosan ismert műsorvezető volt, ezt az álmát is valóra váltotta: az utolsó évadban kapott egy mellékszerepet zöldségesfiúként. Szerinte azért sem vált be színészként, mert a szomorú jeleneteket is csak mosolyogva tudta előadni. 
Belföld„Ne szakítsák meg Szellő Istvánt bejátszásokkal!” – Sosem hallott történetek a Híradó ikonikus műsorvezetőjétől
2022. november 27. 8:01

„Ne szakítsák meg Szellő Istvánt bejátszásokkal!” – Sosem hallott történetek a Híradó ikonikus műsorvezetőjétől

Vajon hogyan kezelik Szellő István gyermekei, hogy édesapjukat lépten-nyomon felismerik, és miért hitték azt, hogy ő Kabir Bedi kollégája? Hogyan csöppent bele egyetemistaként a bársonyos forradalomba, és milyen más történelmi eseményeknek volt tanúja? Interjú Szellő Istvánnal, akit a rajongói számos különös módon, például dorombozással próbáltak elbűvölni. 
BulvárÉlő adásban kellett köpnie, vörös rózsákkal halmozta el egy furcsa udvarló, egyik kollégája megríkatta, a másik megnevettette – Pataki Zita 25 éve az ország időjósa
2022. november 12. 12:14

Élő adásban kellett köpnie, vörös rózsákkal halmozta el egy furcsa udvarló, egyik kollégája megríkatta, a másik megnevettette – Pataki Zita 25 éve az ország időjósa

Miért kellett Pataki Zitának subában bejelentkeznie egy disznóvágásról, és mit tett, amikor legelszántabb udvarlója vörös rózsákkal töltötte meg a folyosót? Melyik munkatársától búcsúzott könnyek között, és hogyan reagált, amikor kollégája élő adásban szőke ciklonnak szólította? Pataki Zita elképesztő tévés történeteket osztott meg az elmúlt 25 évből.
0:54
BulvárFelismered az RTL időjósát ezen a több mint húsz évvel ezelőtti felvételen?
2022. november 9. 16:46

Felismered az RTL időjósát ezen a több mint húsz évvel ezelőtti felvételen?

Pataki Zita televíziós karrierje egyidős a magyar RTL Klubbal, hiszen Zita 25 évvel ezelőtt, közvetlenül Szellő István után került a csatornához. Az RTL archívumát felkutatva egy olyan ősrégi felvételt találtunk 1999-ből, amikor még D. Tóth Kriszta volt a híradó műsorveztője, az időjárásjelentő pedig a híradó stúdiójában egy légtérben jósolta meg az aznapi időjárást. 
BelföldOrbán Viktor nem árulja el, mekkora a rezsije, véget ér a dzsungelben bontakozó románc, Boros Marci megmutatja barátnőjét – a hét videói
2022. november 5. 19:03

Orbán Viktor nem árulja el, mekkora a rezsije, véget ér a dzsungelben bontakozó románc, Boros Marci megmutatja barátnőjét – a hét videói

Hadházy Ákos a múlt hét vége óta kitartóan sátrazik az MTVA székház előtt, a miniszterelnököt pedig a Lex Megdöglesszel szembesítik a parlamentben. Mindeközben dübörög az X-Faktor, a múlt héten újabb két versenyzőnek kellett távoznia, akik elmondták, szerintük kinek kellene megnyerni az idei tehetségkutatót. Merci miatt pedig hatalmas veszekedés robbant ki a celebtáborban.
2:25
BulvárRTL25: „Retkes pizza a sok gyökérnek”, Stohl András fülébe durrantanak, a riporter röhögőgörcsöt kap egy motortól
2022. november 2. 10:46

RTL25: „Retkes pizza a sok gyökérnek”, Stohl András fülébe durrantanak, a riporter röhögőgörcsöt kap egy motortól

10 éve ezek voltak az év legviccesebb pillanatai az RTL Híradó szilveszteri adásában. Volt, hogy a Híradó riportere egy percen át tette fel kérdését a türelmes interjúalanynak, mégsem belőle lett a 2012-es Híradók legendás mémszereplője, hanem a dühös pizzafutárból. 25 éves az RTL, ennek örömére sorozatunkban összegyűjtöttünk néhány emlékezetes felvételt. 
2:24
Az RTL SztoriBarabás Évi és Geszti Péter SMS-váltásban voltak az X-Faktor döntője alatt, minden szót kitaláltak
2022. október 30. 22:00

Barabás Évi és Geszti Péter SMS-váltásban voltak az X-Faktor döntője alatt, minden szót kitaláltak

Az X-Faktor történetének egyik legszorosabb versenye volt Antal Timi és Oláh Gergő döntője. Olyan kevés volt a különbség a két énekes között, hogy Gergő mentora, Geszti Péter előre gondolkodott. Az élő adás közben SMS-ezett Barabás Évivel, aki Gergő szülőfalujából jelentkezett be. Minden szót kitaláltak. Évi azt mondta, ha össze kellene foglalnia egy percben, hogy mit jelent számára az RTL és az elmúlt 25 év, ez az 1 perc lenne az egyik.
2:17
Az RTL SztoriSebestyén Balázs: Vágó után kvízműsort csinálni, nagyon nehéz volt
2022. október 30. 22:00

Sebestyén Balázs: Vágó után kvízműsort csinálni, nagyon nehéz volt

Az RTL-en egyszerre ment két teljesen különböző kvízműsor: a Legyen ön is milliomos! Vágó Istvánnal és A széf Sebestyén Balázzsal. Balázs számára nagy teher volt Vágó után kvízt vezetni, ez azonban A széf nézőszámán nem érződött. Amikor a Legyen ön is milliomost levették a műsorról, Balázs mindig szemlesütve szállt be István mellé a liftbe, a Vágó viszont tudta, hogy ez az élet rendje, és sohasem haragudott.
1:50
Az RTL SztoriVágó István nagyon nem találta a helyét, amikor elvitték a Legyen ön is milliomos! fődíját
2022. október 30. 22:00

Vágó István nagyon nem találta a helyét, amikor elvitték a Legyen ön is milliomos! fődíját

A Legyen ön is milliomos! sok országban ment, és a legtöbb helyen többen is elvitték a fődíjat, nálunk viszont nem. Ennek okát Vágó István sem tudja. Aztán jött Cserei Gábor, aki elképesztő logikával egy nagyon érdekes kérdésre válaszolt jól, amivel megnyerte a 40 millió forintos fődíjat. A nagy pillanatban a játékvezető is megilletődött, hirtelen nem tudta, hogyan reagáljon a helyzetre és utólag elismerte, talán örülhetett volna jobban is.
1:59
Az RTL SztoriSebestyén Balázs feltámadt halottaiból, de Korda Györgyéket ez sem tudta kizökkenteni a Mamma Mariából
2022. október 30. 21:30

Sebestyén Balázs feltámadt halottaiból, de Korda Györgyéket ez sem tudta kizökkenteni a Mamma Mariából

A Kész átverés című műsor legendás része volt, amikor Balázsék a Korda házaspárt verték át. Gyuri bácsiék fellépni érkeztek, de az csak a helyszínen tudatosult bennük, hogy tényleg egy halott fekszik a nagyszobában lévő koporsóban. A „halott” egy ponton persze feltámadt, de Korda Györgyöt és Balázs Klárit még ez sem tudta kizökkenteni a Mamma Mariából.
2:55
Az RTL SztoriHernádi Judit a politizáló Heti Hetesről: Nagyszerű időszak volt, amikor azt hihettük, hogy ezt lehet
2022. október 30. 21:30

Hernádi Judit a politizáló Heti Hetesről: Nagyszerű időszak volt, amikor azt hihettük, hogy ezt lehet

A Heti hetes egykor az RTL egyik legnézettebb műsora volt. A megszokott szereplők mellett a piszkálódás is állandó része volt a műsornak, amiből különösen az újoncoknak jutott ki. Farkasházy Tivadarról minden adásban kiderült, hogy „hosszú és unalmas”, pedig Gálvölgyi János szerint csak ő és Bajor Imre tették azzá, Farkasházy kérésére. 
1:56
Az RTL SztoriSzellő István a nászútjáról fordult vissza a szeptember 11-i terrortámadás napján
2022. október 30. 21:30

Szellő István a nászútjáról fordult vissza a szeptember 11-i terrortámadás napján

2001. szeptember 11-én a híradó műsorvezetőinek percek alatt kellett beülniük stúdióba és beszámolniuk egy olyan eseményről, amiről akkor még ők sem tudták pontosan, hogy micsoda. Szellő István épp a nászútjára indult aznap, amikor Antónia felhívta a hírrel. István Velencéből fordult vissza. Megtehette volna, hogy továbbmegy, de úgy érezte újságíróként a szerkesztőségben van a helye.
1:26
Az RTL SztoriVerebes rendőrt hívott, Friderikusz egy oszlop mögött bujkált
2022. október 30. 21:10

Verebes rendőrt hívott, Friderikusz egy oszlop mögött bujkált

A Meglepő és mulatságos című műsor legemlékezetesebb pillanatai az álinterjúk voltak. A felkészületlen riporterek bőrébe bújva Huszár Tamás és Beleznay Endre interjúvoltak meg közismert embereket. A hírességek eltérő módon reagáltak. Volt, aki csak nevetett, Verebes István viszont rendőrt hívott. Friderikusz Sándor eközben egy oszlop mögött bujkált, ne hogy lebukjanak az akkor még csak készülő műsorral.
0:43
Az RTL Sztori„Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél” – Csobot Adél kezdetben utálta Istenes Bencét
2022. október 23. 23:00

„Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél” – Csobot Adél kezdetben utálta Istenes Bencét

Csobot Adél a 2012-es X-Faktor versenyzőjeként tűnt fel. Azóta Istenes Bencével családot alapítottak, két gyerekük született. Adélt viszont kezdetben egyáltalán nem fűzték gyengéd szálak a műsorvezetőhöz, Bence ugyanis rendszeresen beszólogatott neki. Adél annyira utálta őt, hogy kifejezetten kérte: ne kelljen az After-X-be bemennie hozzá.