Belföld

RTL25: A szerelmes hajlamú Samu láma a riválisát láthatta Feri riporterben

rtl.hurtl.hu

2022. november 8. 8:45

Hiába tűnik cukinak Samu, a láma, az RTL Híradó riporterével nem volt túl kedves, amikor a párosujjú patás párválasztásáról forgattak a Katica tanyán. Nem lehet tudni, hogy riválisát látta-e Feriben, vagy azt hitte, őt szánták neki jegyesül, de erélyesen lépett fel riporterünkkel szemben. 25 éves az RTL, ennek örömére sorozatunkban felidézünk néhány emlékezetes felvételt.  

2019 márciusában látogatta meg a Somogy megyei faluban Samut az RTL Híradó. Akkor arról szóltak a hírek, hogy bár együtt él egy tehénnel, kapcsolatuk mégsem tud beteljesedni a nőstény állat tiltakozása miatt. Ezért gondozói nőstény lámát keresnek neki.

Nem is volt olyan könnyű rátalálni a szerelemre, mivel Magyarországon jóval több hím láma élt akkor, mint nőstény. A tavasz beköszöntével viszont Samu egyre türelmetlenebbül várta élete szerelmét, ami akolbeli viselkedésén is jól meglátszott. A riporterrel és a kamerával is keményen kakaskodni kezdett.


Jó hír, hogy Samuból azóta megállapodott apuka lett: a társkereső riport után nem sokkal megtalálta párját a csodálatos Saci személyében, akivel boldogan élnek a Katica tanyán. 2019 augusztusában megszületett Zsófi a csikólány, aki nem Samutól van. Gondozói sem tudták, de Saci már állapotosan jelentkezett a társkeresőre.

#Belföld#Videó#állat#samu#láma#megtámadta#riporter#rtl25

Címlapról ajánljuk