Bulvár

ÉNB Lali csajozógépből lett hősszerelmes: videón, ahogy alsógatyában fűzte Nádai Anikót a kezdet kezdetén

Cserei BettinaCserei Bettina

2022. május 12. 17:41

Kamarás Norbertet 2013-ban az Éjjel-Nappal Budapest Lalijaként ismerte meg az ország. Arra azonban már kevesebben emlékezhetnek, hogy Norbi először a ValóVilág 4-ben szerepelt. Testvérével, Gergővel szerettek volna bejutni a villába, de a nézők inkább a Béci-Gigi párost szavazták be. A közös szereplés viszont így sem maradt el, 2013-ban ÉNB Lalit az Éjjel-Nappal Budapest egyik részében meglátogatta a testvére. A Gyurit alakító fiút Norbi öccse, Gergő játszotta. A testvérek összeborulását meg is találtuk az RTL archívumában, csakúgy, mint az Éjjel-Nappal Budapest első epizódját, ahol Lali éppen Nádai Anikót – szerepe szerint ÉNB Anikót – fűzi egy szál alsógatyában.

Kamarás Norbertnek sokáig az életben és a szerepe szerint sem jött össze a szerelem. A nagy Ő egészen 2020-ig váratott magára, amikor a sorozatban Lali összejött Virággal. A színészi csók annyira jól sikerült, hogy a két szereplő azóta a való életben is egy párt alkot. Ráadásul azóta ország-világ előtt be is bizonyították, milyen erős a szerelmük, amikor 2021-ben megnyerték a Nyerő Páros című műsort.


Kamarás Norbertet arról kérdeztük, hogy ő hogyan látta az elmúlt kilenc évét az RTL Klubnál.

Emlékszel még az első RTL-es szereplésedre?

Először a ValóVilág 4-ben szerepeltem a tesómmal. Úgy gondoltuk, hogy ez remek lehetőség arra, hogy reflektorfénybe kerüljünk Gergővel. A barátaink biztattak, viszont a szüleink nagyon ellenezték. Emlékszem, hogy amikor vidékről jöttünk fel a beszavazó show-ba egymás után kaptuk az üzeneteket anyuéktól, hogy meg ne próbáljunk bemenni, mert akkor nem is kell hazajönni (nevet). Végül nem is sikerült bejutnunk.

Mi volt a legjobb tévés élményed az RTL Klubon?

Ebből több is van. Az egyik a Szenzációs Négyes volt Tóth Gabival, Szabó Simonnal és a Barátok közt-ös Nagy Alexandrával. Illetve a Nyerő Páros, amit megnyertünk Odettel, és elképesztően izgalmas volt, meg persze megtisztelő is. Ja, és hát a Love Island! Az nagyon nagy falat volt, megmérettetésként gondoltam rá, és sikerült is megugranom, azt hiszem.

Mi volt a legkínosabb vagy legviccesebb élményed a csatornánál?

Elég nyíltan beszéltem mindig a dolgaimról, ezt a nézők talán a Gyertek át! műsorban láthatták is, ahol mindenféle hülyeségem kiderült, még a pajzán botladozásaimról is. Utólag igazából én sem értettem, miért csináltam. A legkínosabb talán az volt, amikor Király Petivel úgy nyitottuk meg az egyik ValóVilágot, hogy amikor beértünk az üres villába, ledobtam a cuccaim, és már meztelenül ugrottam is be a jacuzziba, meg rohangáltam körbe-körbe. Mondjuk meztelenül az Éjjel-Nappal Budapestben is többször randalíroztam már. Vicces pillanatok? Azt hiszem, nagyjából minden pillanatom a képernyőn. De ami nagyon gázos volt, az az, amikor az X-Faktorban elénekeltem egy szerelmes dalt Boginak. Akkor még senki sem tudta, hogy együtt vannak Puskás Petivel, úgyhogy jól felsültem... viszont négy igent kaptam a produkciómra.


Miben változtál meg leginkább, amióta az RTL Klubon szerepelsz?

Amióta az RTL-nél dolgozom, sokkal szebben beszélek, artikuláltabban, választékosabban. Megfontoltabban cselekszem, jobban átgondolom a dolgaim, mert megértettem, ha valami hülyeséget csinálnék, akkor arról az egész ország tudna. Ezáltal tudatosabb és megfontoltabb lettem. Lehet, szentimentálisan hangzik, de megtanultam felelősségteljesebb lenni.

Ajánlat:
Mit érez majd Odett, ha Lali mást csókol meg a forgatáson? Különös helyzetükről meséltek a szerelmesek

A sorozat korábbi részei:

#Bulvár#énb lali#kamarás norbert#kármán odett#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk