Sorozat Klub

Mit érez majd Odett, ha Lali mást csókol meg a forgatáson? Különös helyzetükről meséltek a szerelmesek

Borda TamásBorda Tamás

2022. április 12. 15:12

Noha az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai a sorozatban külön utakon folytatják tovább, a való életben együtt tervezgetik a jövőjüket. Vajon hogyan élték meg, hogy a képernyőn szakítaniuk kellett egymással? Az rtl.hu-nak adott interjújukban Kamarás Norbi és Kármán Odett felidézték, milyen érzelmek kavarogtak bennük a forgatások alatt, valamint a 2021-es Nyerő Párosban szerzett élményeikről és a terveikről is meséltek.

A való életben is egy pár vagytok. Ez előnyt vagy inkább hátrányt jelentett az Éjjel-Nappal Budapest forgatásain?  

Norbi: Egyáltalán nem volt nehézség, sőt. Pontosan azért voltunk nagyon szerencsések, mert emiatt együtt jártunk dolgozni, együtt voltunk egész nap.  

Odett: A külföldi forgatásokra is együtt mentünk, olyan volt, mint egy nyaralás. Annyira jól éreztük magunkat!

Mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy Lali és Virág külön utakon folytatják?  

Norbi: Mivel nagyon szerettünk együtt forgatni, egyáltalán nem érintett jól minket. Odett sírt is.

Odett: Igen, elkezdtem zokogni, amikor megtudtam. Úgy éreztem, minden beszűkül körülöttem. Az Éjjel-Nappal Budapest főszerkesztőjével beszélgettem, de szinte nem is hallottam semmit, csak láttam, hogy mozog a szája. Mióta két és fél éve elkezdtem ezt az egészet, minden nap együtt dolgozom Norbival, és nem gondoltam bele, hogy egyszer ennek vége lesz. Azt hittem, hogy örökre együtt forgatunk majd, és mindig is egy pár leszünk a sorozatban. 

Úgy éreztem, mintha tényleg szakítottunk volna.  
 


Milyen érzelmek kavarogtak bennetek, amikor el kellett játszani a szakítást?

Norbi: Az a jelenet brutálisan nehéz volt. Aznap esett az eső, sötét, borongós kora reggel volt. Az utcán, a járókelők között kellett eljátszanunk a szakítást. Mind a ketten nagyon zokogtunk. Tíz év alatt sokszor kellett már sírnom a felvételeken, és mindig ezektől a jelenetektől féltem leginkább. Ahhoz, hogy elsírjam magam, nagyon mélyen bele kell élnem magam az adott helyzetbe. 

A szakítós jelenetben viszont ez egyáltalán nem okozott nehézséget. Ahogy láttam Odett könnyeit, és hallottam a szavait, rögtön elkezdtem sírni. Borzasztóan megterhelő volt lelkileg.  
 

Odett: Nagyon rettegtem attól a naptól. Nehéz volt kimondani azokat a fájdalmas szavakat. Amikor lement a tévében, hetekig nem is néztem vissza, képtelen voltam rá. Nagyon át tudtam adni magamat az érzéseknek. Ez az a dolog az életemben, amitől a legjobban félek. Annyira szeretem Norbit, hogy nem is tudom elképzelni, hogy egyszer szakítsak vele.  

Milyen visszajelzéseket kaptatok a szakítós jelenet után?  

Norbi: Nagyon örülünk annak, hogy egy szép jelenetet sikerült megvalósítanunk. Amikor lement adásban, rengetegen gratuláltak, és mondták, hogy ők is meghatódtak a képernyő előtt, nagyon durva és élethű volt ez a jelenet. Úgy érzem, hogy ez lett a karrierem egyik legemlékezetesebb pillanata, amire büszke vagyok.  

Kanyarodjunk át egy kicsit vidámabb témára: Lali régebben Virág kezét is megkérte. Ez is egy érdekes pillanat a ti helyzetetekben.  

Odett: Imádtam az eljegyzést. Minden felvételnél csak sírtam, mert elhittem, hogy ez igaz. Nagyon romantikus és meghitt volt.  

Norbi: A szakítással ellentétben sokan voltak körülöttünk, majdnem az összes szereplő. Ilyen helyzetben azért nehezebb beleélned magad a szituációba, ráadásul nem volt szabad sírnom, mert abban a jelenetben énekelnem kellett. Visszafojtottam a sírást, de ott is meghatódtam.  


Több jelenet is volt, amikor Virág és Lali a párkapcsolatuk alatt másokkal csókolóztak. A magánéletetekben ez nem okoz féltékenységet köztetek?

 Norbi: Odettel egyszer leültünk, és megbeszéltünk mindent ezzel kapcsolatban. Akkor megnyugtatott, hogy nem lesz semmi feszültség közöttünk emiatt. Én ezt el tudtam magamban rakni jó helyre. Odett tök profi, külön tudja ezt választani.  

Odett: Emlékszem, Norbinak volt egy csókjelenete még nagyon az elején, és sokáig nagyon féltékeny voltam miatta. Az évek elteltével viszont azt kezdtem el mondogatni magamnak, hogy ez csak egy munka, és direkt vissza is néztem azt a jelenetet, de szerencsére semmilyen rossz érzést nem váltott ki belőlem. Egyetértek Norbival, most már úgy érzem, jól el tudom választani a munkát a magánéletemtől. 

Viszont fogalmam sincs, mit éreznék akkor, ha Norbinak lenne egy sorozatbeli barátnője, akivel folyton együtt forgatna. Hisz mi is pontosan így jöttünk össze.
 

Norbi: Igen, a forgatások alatt ismerkedtünk meg. Elkezdtünk együtt forgatni, és Odett először visszakozott, mert eléggé csajozós voltam abban az időszakomban, ő pedig akkoriban szakított az előző barátjával. Minden nap forgattunk, folyamatosan találkoztunk, és úgy érzem, ha nem dolgoztunk volna ennyit együtt, sosem jöttünk volna össze. Egyre jobban megismertük egymást, és én is egyre biztosabb voltam abban, hogy ő nem csak egy következő skalp lenne az életemben. Szépen, fokozatosan alakult ki a dolog, ahogy a karaktereink esetében is. Lalinak és Virágnak is kellett idő, úgyhogy „ők” és mi is párhuzamosan kezdtünk el közeledni egymás felé.  

A 2021-es Nyerő Párosban is próbára tehettétek a szerelmeteket. Hogyan emlékeztek vissza a műsorra közel egy év távlatából, mit adott nektek a sztárpár show?

Odett: Rengeteget kaptunk a műsortól. Az életem teljesen megfordult, sok szeretetet áradt felém, és teljesen idegen emberek olyan üzeneteket írtak, amiket még azelőtt sohasem. Nagyon féltem, hogy sok negatív kommentet kapok majd, de ez egyáltalán nem így lett. Nagyon jó érzés. Új embereket is megismerhettem, Norbival pedig sokkal erősebb lett a kapcsolatunk.

Norbi: A mai napig érezzük a Nyerő Páros pozitív hatását. 

Teljesen másképpen ítélnek meg minket az emberek. Odett valójában a műsor óta robbant be úgy igazán, hihetetlen nagy figyelmet és elismerést kapott. 

Megtisztelő együttműködések, különböző felkérések, fotózások találják meg. Nagyon jót tesz az önbecsülésének.  

Odett: Igen, hatalmas önbizalmat kaptam, ami nem igazán volt eddig. Azóta teljesen megváltozott minden az életemben. Ezért nagyon hálás vagyok.  

Norbi: Bárhová megyünk, bárkivel találkozunk, mindenki nagyon elismerősen nyilatkozik Odettről. A Nyerő Páros óta teljesen kinyílt. Makány Márta is megkereste, akire Odett mindig is felnézett, és követte a munkásságát. Egyszer csak elhívta magához, hogy dolgozzanak együtt. Ez olyan, mint nekem a foci, mint ha Cristiano Ronaldo felhívna, hogy „gyere, Norbi, dekázzunk együtt”.

Odett: Szeretném megvalósítani ezt az álmomat, hiszen textilrajzoló-és modelltervező a végzettségem. Viszont a médiába is be szerettem volna kerülni.  Ha vége lesz az Éjjel-Nappal Budapestnek,  szeretném beteljesíteni ezt a vágyamat is.  


Norbi, a Nyerő Párosban szerepeltél először a saját neveden az RTL Klub képernyőjén. Milyen volt kilépni a megszokott szerepből, és milyen visszajelzéseket kaptál?

Norbi: Még a Love Islandet is Laliként vezettem, így amikor ezt megtudtam, nagyon örültem. Úgy érzem, teljesen megváltozott azóta a megítélésem. Jó érzés volt kibújni a karakterem mögül. Persze volt bennem egy kis félelem, nehogy rosszul süljön el a dolog.

Odett: Rengeteg embernek megváltozott a véleménye Norbiról. Nekem mindig is fontos volt, hogy az emberek meglássák a valódi arcát. Szerettem volna, hogy tudják, mennyi minden van még benne, és hogy ő nem csak Lali. Annyira büszke voltam rá. 

Most már tudják az emberek, hogy milyen izgalmas és sokszínű az életben is.  


Tartjátok valamelyik párossal a kapcsolatot?  

Norbi: A műsor után végül csak Fecóval maradt meg a kapcsolat. Odett azóta hozzá jár fodrászhoz, és tényleg nagyon jóban lettünk. Szuper dolog, hogy egy barátot is találhattam a Nyerő Párosban.  

Mik a terveitek a közeljövőben?

Norbi: Pont arra döbbentünk rá a napokban, hogy mióta együtt vagyunk, nem nagyon voltunk nyaralni külföldön. Volt egy francia forgatásunk, akkor voltunk először és utoljára Magyarországon kívül. Ráadásul mi a covid alatt jöttünk össze, és a korlátozások miatt sem volt lehetőségünk az utazgatásra.  

Odett: Norbi mindig is Amerikába szeretett volna utazni, nekem pedig szerencsére a keresztanyukám Texasban lakik. Még sosem látogattam meg, és nagyon szeretném, ha Norbit is magammal vihetném. Szuper lenne, bejárnánk Amerika leglátványosabb helyeit. Nekem egyébként Olaszország az óriási nagy álmom.

Norbi: Idén egy költözés is tervben van. Lakásokat nézegetünk mostanában, de még az is benne van a pakliban, hogy veszünk egy telket vidéken. 

Szeretnénk egy tökéletes szerelmi fészket találni, ahol az elkövetkezendő tíz-húsz évünket közösen eltölthetjük.

#Sorozat Klub#Éjjel-Nappal Budapest#lali#virág#kamarás norbi#kármán odett#párkapcsolat#színészet#szakítás#sírás#könnyek#eljegyzés#féltékenység#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk