Bulvár

„Nehéz felnőni az emberek szeme előtt” – így tűnt fel először Szabó Zsófi az RTL-en nyolc évvel ezelőtt

rtl.hurtl.hu

2022. január 20. 14:02

Az RTL Klubon először a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor versenyzőjeként láthatták a nézők Szabó Zsófit, aki ekkor még szőke rövid hajjal indult meghódítani a dzsungelt. Archívumunkat felkutatva meg is találtuk az erről készült felvételeket és az első műsorvezetését is: Istenes Bence mellett, ő vezette az X-Faktor kísérőműsorát, az After X-et. 

Az elmúlt hét év alatt az édesapját gyászoló lányból Zsófi erős nő, majd anya lett, aki nemrégiben Shane Tusup mellett találta meg a boldogságot. Az rtl.hu arról kérdezte a Reggeli műsorvezetőjét, hogyan látja ő az elmúlt közel nyolc évét a csatornánál.

Emlékszel-e még az első RTL-es szereplésedre?

A Celeb vagyok, ments ki innen! volt az első szereplésem. A bátorságomon kívül nem sok mindent „vittem magammal” a dzsungelbe. Édesapám elvesztése után sokáig nem találtam a helyem a világban. A média viszont minden egyes napom követte. Nehéz felnőni az emberek szeme előtt, ahogy gyászolni is nehéz. Kiváló kihívás volt ez a műsor. Megtanultam, hogy mik az erősségeim és miben kell változnom.

Mi volt a legjobb tévés élményed, amióta képernyőre kerültél a RTL Klubon?

Rengeteg ilyen pillanat volt. Sok különböző műsor szereplője voltam. Sok oldalam van és majdnem mindet megmutattam az elmúlt hét év alatt. Amikor a Szenzációs Négyesben apukám hangjával együtt mesélhettem, az igazán különleges élmény volt.

Mi volt a legkínosabb vagy legviccesebb élményed?

Annyi vicces élményben volt részem az elmúlt években, hogy nehéz egyet kiemelni. A legutóbbi ilyen az volt, mikor Miller Dáviddal azt mondtuk a Reggeliben, hogy következik a játék. A szerkesztők a fülünkbe mondták, hogy nem az jön még. Hogy kivágjuk magunkat, elkezdtünk kő-papír-ollót játszani, ezen pedig hatalmasat nevettünk.

Miben változtál meg leginkább, amióta az RTL Klubon szerepelsz?

Abban, hogy realitykben is szerepeltem, ami brutális tükröt mutatott. Akár az apróbb hibáimat is óriásira nagyítva. Édesanya lettem közben és ez az egész világhoz való hozzáállásomon változtatott. Teljesen mást gondolok egyes dolgokról, mint azelőtt.

Sorozatunk következő részeiben további RTL-es sztárok első képernyős szereplését is felidézzük majd.

 

#Bulvár#első műsorvezetés#szabó zsófi#celeb vagyok#ments ki innen!#after-x

Címlapról ajánljuk