The Voice

Három versenyző is búcsúzott, két coachnak nem maradt énekese, összeállt a finálé mezőnye a The Voice-ban

rtl.hurtl.hu

2023. november 11. 22:56

Már csak hat versenyző állt színpadra a The Voice harmadik élő show-jában, de egyikük a műsor félidejében búcsúzott a versenytől. Virág Timóteus nem bírta ki könnyek nélkül, mikor kiesése után megköszönte a támogatást a coachoknak és a családjának. Curtis le volt sújtva, de megígérte, hogy ezután is segíteni fogja versenyzője munkáját. A második körben Szakács Erika, Fóris Szonja, Kovács Harmat, Galambos Péter és Kovács Aliz újabb dalt adott elő, de a műsor végén csak hárman maradhattak versenyben. Az eredményhirdetés után Trokán Nórinak sem maradt énekese a fináléra.

Trokán Nóri Timóteusnak: Jól berobbantottad ezt


Virág Timóteus végre megmozdult a színpadon, de Manuel szerint ezt még lehetne hova fokozni. A coachok a dal elejét még döcögősnek érezték, de a végére nagyon jól felépült a produkció, és annak is örültek, hogy Timó ezúttal nem lassú dalt adott elő, hanem Charlie Mindenki valakié című örökzöld slágerét.

Manuel a nőiesség új színfoltját fedezte fel Szakács Erikában


Trokán Nóri szerint Szakács Erika értékes és tehetséges lány, az előadása pedig most is fantasztikus volt. Curtis szerint elképesztő technikai megoldások voltak a dalban, pedig coacha, Miklósa Erika nem volt biztos a választásukban amikor Avicii Addicted To You című slágere mellett döntöttek.

„Megcsináltad, anyukám, egy egész ország szeme láttára” – mondta Trókán Nóri Fóris Szonjának


Manuel szerint Fóris Szonja nem volt ott teljesen fejben a produkciója alatt. Trokán Nóri most izgult a legjobban Szonjáért, de rettentően büszke rá, hogy életének legbizonytalanabb szakaszában, a tinédzser éveiben ilyen teljesítményre képes, és újat is tudott mutatni Gáspár Laci Sosem vagy egyedül című dalában.

Curtis Galambos Petinek: Lentről indultunk nagyon, de aztán megérkezett az egész rendezvény


Ha egy szál gitárral áll fenn valaki a színpadon, az Curtisnek vándortábort és tábortüzet jelent, ennek ellenére úgy gondolja, jól építkezett a dal és gratulált Galambos Petinek  a saját szerzeményhez. Manuel nem tudott belekötni az Ott marad című dalba, mert szerinte önazonos volt és szép. Miklósa Erika félelmet látott a versenyző szemében, erre azonban szerinte semmi oka nincs, mert olyan sokat tud adni az embereknek, hogy cseppet sem kell aggódnia.

Manuel: Ez volt a ma este leghatásosabb és legprofibb produkciója


Trokán Nóri szerint Kovács Aliz produkciója olyan volt, mintha egy angyal szállt volna le, és olyan hangok jöttek ki a torkán, ami nagyon profi technikai tudást igényel. Curtis szerint fel kell kötni mindenkinek a gatyát, mert „Eri anyu” csapatában nagyon erős énekesek vannak. Manuel szerint zseniális volt Kovács Aliz, bár Miklósa Erika saját bevallása szerint több infarktust is kihordott lábon ezen a héten, mert nem látta Aliz tekintetében a próbák alatt azt az átélést, ami az élő show-ban megjelent a színpadon.

„Néztem magam mellett ezt a jegesmedvét, nem nagyon szokott így ugrálni” – Miklósa Erika szerint elképesztő volt Kovács Harmat produkciója


A coachok szerint a Kovács Harmat és Manuel közötti összhang a harmadik show alatt is érződött. Curtis elmondta: Manuel kíválóan rátapint, hogy milyen dalok állnak jól Harmatnak, ezúttal Olivia Rodrigo Vampire című slágere. Trokán Nóri viszont nagyon kíváncsi rá, milyen lenne, ha az énekesnő végigtáncolná a produkcióját. Miklósa Erika megjegyezte: Manuel nem szokott úgy ugrálni, mint versenyzője produkciója alatt, inkább csak nyugodtan üldögél.

Könnyek között búcsúzott a The Voice elődöntőjének első kiesője


Curtisnek nem maradt versenyzője a Fináléra, de biztos benne, hogy továbbra is segíteni fogja Virág Timóteus munkáját, akiért minden egyes élő show előtt és alatt nagyon izgult. Timóteus megkönnyezte a kiesés utáni pillanatokat, de hálás volt és köszönetet mondott mind a négy coachnak és a családjának is.

Trokán Nóri: Kevés ilyen stílusú női előadó van


Miklósa Erika szerint Szakács Erika filozófus alkat és a második produkciójában, a Carson Coma slágerében sok olyan gondolat volt, amit magáévá tudott tenni. Manuel úgy látta, Erika most érezte magát legjobban a színpadon, talán ez volt az oka annak, hogy Curtis szerint is ez volt a legjobb produkciója, pedig a többi nagyobb ívű éneklést igényelt.

Miklósa Erika Fóris Szonjának: A szemünk láttára bátorodsz fel egyre jobban


Trokán Nóri célja az volt Fóris Szonjával, hogy a nézők ne csak a cuki kislányt lássák benne, versenyzője pedig ennek eleget is tett és egy érettebb produkciót mutatott az Eufória betétdalával, az All For Us-szal. Curtisnek tetszett, hogy újra látott koreográfiát, szerinte Szonja már valóban olyan volt, mint egy igazi előadó. Manuel nem hallott nagy hibát Fóris Szonja éneklésében, Miklósa Erika viszont úgy érezte, a produkció vége erőtlenebb lett, mint az eleje, de fejlődést lát Szonja előadásaiban.

Trokán Nóri kimozdította a komfortzónájából Galambos Pétert


Miklósa Erika szerint Galambos Péter a második körben szabadult fel igazán, amikor elénekelte a Bagossy Brothers Company Visszajövök című dalát. Manuelnek tetszett a produkció és kiemelte, már nem veheti el tőle senki, hogy Peti lett a The Voice legjobb férfi előadója. Trokán Nóri szerint szüksége van a világnak olyan előadókra, mint Galambos Péter, aki csupa szív és pozitív energia. Ráadásul olyan kitartott, magas hangokat tartalmazott a dala, ami számára komfortzónán kívül van.

Kovács Harmat először kapott valódi kritikát a coachoktól


Nagy vállalás volt Kovács Harmat második dala – Ohnodytól a Hideg – az elődöntő második körében, amihez Manuel szerint nagyon ott kell lenni fejben, hogy a hozzá illő pillanatot meg tudja teremteni. Trokán Nóri szerint ez a dal volt Harmat számára a legnehezebb technikailag, Curtisnek pedig elvitte a figyelmét a tánckar, pedig korábban soha nem tudott másra figyelni, miközben Harmat énekelt.

Kovács Aliz a délutáni sírdogálás után leénekelte az övet Miklósa Erikáról


Manuelt nagyon meglepte a dalválasztással Kovács Aliz és a coacha, Miklósa Erika, mert az ő egyik slágerét, a YOGA-t énekelte el a versenyző, alaposan átdolgozva. Manuel szerint finom és ízléses volt a feldolgozás, Trokán Nórit pedig megdöbbentette, hogy Aliz egyszerre volt menő srác és iszonyú szexi nő a színpadon. Curtis megkozkáztatta, hogy Aliz fogja megnyerni a Voice-t, noha Miklósa Erika elárulta: a nap egy pontján azt hitte, hogy nem lesz az egészből semmi, de most iszonyú büszke a versenyzőjére.

Összeállt a The Voice Fináléjának mezőnye


A The Voice Fináléjába már csak három versenyző juthatott tovább. A harmadik élő show félidejében Virág Timóteus elbúcsúzott a versenytől, majd a második körös produkciók végén újabb két énekes búcsúzott a versenytől.

Az összes produkciót itt lehet megnézni.

#The Voice#rtl#összefoglaló#harmadik élő show#kiesés#döntős mezőny#virág timóteus#fóris szonja#galambos péter

Címlapról ajánljuk