Tehetség első látásra

Több mint 8 millió forintos nyereménnyel indult a Tehetség első látásra

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 4. 20:41

Istenes Bence vezetésével elstartolt az RTL Klub vadonatúj game show-ja, az ország legjátékosabb showműsora, a Tehetség első látásra, ahol adásonként két pár játszik akár 10 millió forintért. Rögtön az első adásban 8 millió 200 ezer forint talált gazdára.

Az első adás sztársegítői – a szombaton kezdődött X-Faktor népszerű mentorai – Gáspár Laci és Puskás Peti voltak.

Minden adásban 8 különböző tehetség mutatkozik be, a játékosok feladata az, hogy kitalálják, hogy kinek mi lehet a különleges képessége. Rejtélyes nyomok segítik a párokat, hogy helyes megfejtés esetén növeljék pénznyereményüket. Ha nem sikerül eltalálni az adott tehetséget, akkor viszont az ellenfél csapata gazdagodik a kiválasztott pénzösszeggel. Az adás során olyan csavarok is bekerülnek a zsetonok közé, mint duplázás, felezés, csere vagy 5 millió forint, így az utolsó másodpercekig megfordulhat a párosok szerencséje.

A látványos game show első adásában megmutatta magát egy tenyérmuzsikus, egy erős fogsorú, egy kangoo tréner, egy flair bartender, egy légtornász, egy pizzazsonglőr, egy vaskarikaművész és egy freestyle focista is.

A légtornász előadása láttán hamar felforrósodott a levegő a stúdióban. A produkció közben Puskás-Dallos Peti még a szemét is eltakarta, a Tehetség első látásra műsorvezetője pedig már azt tervezte, hogyan fogja letagadni a látottakat Csobot Adél előtt.


A tenyérmuzsikus is megizzasztotta a játékosokat, hiszen Laciék annyira jól akartak teljesíteni, hogy zavarukban még a kisfilm részleteiről is lemaradtak. Nem tudták ugyanis eldönteni, hogy a videóban beszélő férfin volt-e egyáltalán póló… Ennek ellenére sikeres volt a tippjük. A titokzatos tehetség, Szabolcs évekig versenyszerűn sakkozott, a Tehetség első látásra című műsorban viszont egy egészen más képességéről rántotta le a leplet.


Ezek után egy meglepetésvendég is feltűnt a game show díszletei között:

Mit keres itt ez a csávó?

– szakadt ki Istenes Bencéből.

Fekete Pákó, a Didi-király is megmutatta tehetségét a showműsorban, és kiderült, hogy senki sem mutogat úgy, mint ő. A sikeres mozdulatainak meg is lett az eredménye, hiszen Peti és Petra azonnal kitalálta, hogy bizony egy vaskarikaművész lép majd a színpadra. Így is lett.


A látványos mutatvány után egy ízletesebb produkció következett, aminek láttán Bence azonnal megkívánta az egyik tehetség különleges kellékét. András, a pizzazsonglőr fürge ujjaival nyűgözte le a Tehetség első látásra versenyzőit és műsorvezetőjét.


Na gyerekek, ez is levitte a borostát!

– hallhatták a nézők Gáspár Lacit.

Nem csoda, hiszen ebben a körben már Bencének is el kellett takarnia a szemét, hiszen a kangoo tréner Madonnának öltözve ugrált a színpadon egy hölgykoszorú kíséretében, Puskás-Dallos Petiék ezért bezsebelhették az egymillió forintot. Persze, a férfiak nem csak a nyereménynek örülhettek…


A műsor vége felé bekövetkezett, amitől mindenki a legjobban félt: az egyik páros rosszul tippelt.  Az X-Faktor mentora és csapattársa, Szofi bartendernek hitték a freestyle focistát, aki legnagyobb meglepetésükre ingben és bőrnadrágban egyensúlyozta a labdát a levegőben.


Ezt követően elérkezett az utolsó összecsapás a két páros között: egy tüzes produkció döntött a sorsukról. Végül csak Petiék találták el, hogy a színpadon álló Tamás egy flair bartender, így ők kapták meg azt az összeget is, amit Laci választott ki a zsetonok közül. A fordulat pedig ekkor érkezett: kiderült, hogy Laci 5 millió forinthoz juttatta az ellenfél csapatot. Ezt látva nem is volt meglepetés, hogy az X-Faktor mentorát tiszteletbeli csapattagnak fogadták Petiék, miután hozzásegítette őket a hatalmas összeghez.


Az adás végi fináléba az a páros kerül be, amelyik több pénzt gyűjtött a stúdióban. A fináléban módosul a feladat, azt kell ugyanis eltalálni, hogy a felvonult vendégek közül ki lehet az, aki a valódi tehetség. Az első adás finalistái végül Puskás Peti és párja, Tullner Petra lettek, akik 8 millió 200 ezer forintért találhatták ki, melyik tehetség lehet az erős fogsorú. Rendhagyó módon Gáspár Laci is részt vett a fináléban, ahol rögtön gazdára is lelt az óriási nyeremény!


A következő adásban újabb 8 tehetség fogja megmutatni, hogy mit tud, de vajon az új párosok kitalálják, hogy ki mit tud?

#Tehetség első látásra#összefoglaló#istenes bence#ez történt#puskás-dallos peti#1. évad#gáspár laci#1. rész#RTL Klub#rtl#game show#tipp#találgatás#fekete pákó

Címlapról ajánljuk