X-Faktor

Bodrogi Gyula unokája és az Éjjel-Nappal Budapest sztárja is meghódította a mentorokat – Így indult a 2022-es X-Faktor, amiben Kis Grófo unokaöccse is feltűnt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 22:15

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának vadonatúj évada most szombaton debütált az RTL Klubon. Tehetségekből ezúttal sem volt hiány, de persze most is akadtak olyanok, akik mosolyt csaltak a mentorok és a nézők arcára.

Szabó Zoltán, vagyis RapMan lépett először a színpadra. A mentorokról írt dalával egyből meghozta a bulihangulatot a stúdióban, ráadásul az X-Faktor új női mentorát is levette a lábáról a róla szóló sorokkal: 

A zsűritagokhoz is érkezett egy új versenyző, az őzike tekintetű Erika hercegnő


A 18 éves Helfy Alexa egy Lizzo dallal érkezett a Válogató színpadára, és már az első sor után teljesen lehengerelte a mentorokat. Erika alig találta a szavakat a lány produkciója után:

Olyan Élő show-s, hogy leszakad a plafon. Ez a született tehetség!


Erikához egyébként rengeteg hódoló érkezett. Csak úgy hemzsegtek a mindenre elszánt férfiak, akik nemcsak a hangjukkal, hanem ajándékokkal is készültek, hogy az ujjuk köré csavarják az X-Faktor női mentorát. A 15 éves Lévai Dávidot a korkülönbség sem tántorította el, mindent megtett, hogy levegye a lábáról Erikát.  


Zueva Ekaterina, orosz szárzamású versenyző az X-Faktor női mentorának dalával érkezett a Válogatóra. A mindent elsöprő produkció után Erika felszaladt a színpadra, és a karjaiba zárta a versenyzőt. Mikor később Laci a dal mondanivalójáról kérdezte mentortársát, Erika kendőzetlenül bevallotta, milyen fájdalmas érzelmek ihlették a szöveget: 

Nekem nem volt könnyű sorsom.


A megható pillanatok után a sokak által kedvelt mulatós műfaj vette át szerepet az X-Faktor színpadán. Kis Grófo unoköccse, Kovács Péter keményen gyakorolt a Válogatóra: egészen hajnalig énekelt a kocsmában. Buzgósága azonban nem hozta meg a kívánt eredményt, ugyanis szerencsétlenségére teljesen elment a hangja. A mentorok sírva nevettek a produkciója hallatán: 

Olyan voltál, mint egy gégegyulladásos Donald kacsa.


Puskás Peti megfogadta, hogy idén nem bánik kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, és kizárólag a valódi tehetségeket fogja keresni. Laci sehogy sem tudta túltenni magát mentortársa pálfordulásán, de hiába nógatta barátját, Peti hajthatatlannak bizonyult. Végül azonban megtört a jég, Laci pedig nem bírta tovább, és könnyekben tört ki.


Lacinál akkor is eltört a mécses, amikor a gyermekotthonban nevelkedett Berry lépett a színpadra. A produkció után elismerősen nyilatkozott a srácról: 

Nemcsak ahhoz van bátorságod, hogy ezt leírd, hanem hogy mindenki előtt előadd.

Beri Zsolt ezzel a produkciójával édesanyjának szeretett volna üzenni, aki 3 éves korában hagyta magára a versenyzőt testvérével együtt. Remélik, talán ez a szereplés majd elindít benne valamit, és felkeresi őket ennyi év után.


Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja is meghódította a színpadot zenekarával. A LongStoryShort! nevezetű formáció rendkívüli céllal érkezett az X-Faktorba: küldetésüknek érzik, hogy minél népszerűbbé tegyék Magyarországon a pop-punk zenei stílust. ByeAlex dicsérő szavakkal illette a zenekart, és már most felajánlotta a segítségét: 

Szívesen segítenék abban, hogyan lehetne ez sokkal izgalmasabb. Ha odáig eljutunk, írnék veletek dalokat.


Az első Válogató adás utolsó fellépője Bodrogi Gyula unokája volt. Amikor kiderült, hogy a 17 éves versenyzőnek a Jászai Mari-díjas színész a nagypapája, az egész stúdiónak leesett az álla. Enikő Labrinth világslágerével lopta be magát a mentorok szívébe, akik nem győztek áradozni a produkció után: „

Büszke vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak Magyarországon 

– lelkendezett Erika.


Ha kíváncsi vagy, mi történt még az X-Faktor színfalai mögött, nézd meg extra videóinkat, és kövesd az X-Stage részeit is, amiben Kamarás Norbi és Kármán Odett mutatják meg mindazt, amit a tévében nem láthatsz.


Ne felejtsd el, jövő héten folytatódik a 2022-es X-Faktor Válogatója, ne maradj le róla!

#X-Faktor#rtl#RTL Klub#puskás-dallos peti#byealex#Éjjel-Nappal Budapest#gáspár laci#marschall györgy#miller dávid#bodrogi gyula#unoka#bodrogi enikő#kis grófo#herceg erika#szabó zoltán#rapman#helfy alexa#lévai dávid#zueva ekaterina#kovács péter#beri zsolt#berry#longstoryshort!#x-stage#kamarás norbi#kármán odett

Címlapról ajánljuk