Sorozat Klub

Fogyókúrás tippek a Rosewood sztárjától!

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 10:30

Morris Chestnut számára igazi kihívás volt a 2013-as Buli holtunkiglan című film, ugyanis kénytelen volt megszabadulni felesleges kilóitól. Idén megjelent könyvében azt is elárulta, hogyan sikerült lefogynia!

A 48 éves sorozatsztár, aki több filmben is feltűnt már, Obi Obadike személyi edző segítségével szabadult meg plusz kilóitól: tizenkét hét alatt több mint tizenháromtól.

"Igazán nagy kihívás volt, de végülis ez az, amit szerettem volna. Bizonyos mértékig mi irányítjuk a sorsunkat."

A sikeres fogyást követően Morris összeállt Obadike-kal, hogy megoszthassák tapasztalataikat és tippjeiket a fogyni vágyókkal. Új könyvük a The Cut: Lose up to 10 pounds in 10 Days and Sculpt Your Best Body címet kapta, és nem csupán a diétára, valamint a helyes táplálkozásra fókuszál, hanem a testmozgásra és az otthoni edzésre is.

"80%-ban at étrendtől függ, hogy milyen mértékben fogy le az ember, szóval ha a megfelelő tápanyagot juttatod a szervezetedbe és mellette edzel, akkor garantált a súlycsökkenés."

Nézd a Rosewoodot minden hétköznap 19:10-től a Coolon!

Dr. Beaumont Rosewood, a barátainak Rosie a magánpatológia Beethovenjeként beszél magáról. Magabiztossága mögött nagy szakértelem, kombinációs készség, és egy csúcstechnikás labor áll. Segítői húga, Pippi és Pippi barátnője, Tammy. A floridai Miamiban élő Rosewood figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, no meg a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Rosewood hamarosan megismerkedik a helyi rendőrség csinos és talpraesett nyomozójával, Annalise Villával, és egymást jól kiegészítve erednek a titokzatos esetek nyomába.

Miami partjainál egy futó rengeteg készpénzt és két hullát talál. Az eset kapcsán Rosewood és Villa kénytelenek együtt dolgozni egy másik magánpatológussal, aki mozgólaborjával kedvezményesebb áron vállalja a munkát. Végül úgy tűnik, az új fiú ügyesebb, ám Rosewood rájön, hogy elkerülte valami vetélytársa figyelmét.

Forrás: ABC News

#Sorozat Klub#rosewood#edzés#diéta#fogyás#fogyókúra#Cool

Címlapról ajánljuk