Műsorújság
RTL Most

Rosewood: A szexi doki megkezdi a rendelést!

Amerikát már meghódította, hamarosan pedig Magyarországra is megérkezik a Rosewood, melynek főszereplője Morris Lamant Chestnut elárulta, mi lehet a sorozat sikerének titka.
Chestnut, Dr. Beaumont Rosewood kórboncnokot alakítja, aki mint már azt a hasonló történeteknél megszokhattuk, segíti a Miami-i törvényszéket, gyilkossági ügyek megoldásában.

Már a sorozat promója is nagy port kavart az interneten, ugyanis a nézők nem mást láthattak, mint Chestnut izzadságtól gyöngyöző, izmos, meztelen felsőtestét, amint a színész elkocog a kamerák előtt. Nincs kétség afelől, hogy a készítők a régi jól bevált receptet követve, a főszereplő fizikumával szerettek volna jót tenni a nézőkkel. Úgy fest be is jött!A 46 éves színész testét bármely férfinéző megirigyelhetné, és valószínűleg a női nézőket sem hagyja majd hidegen. Chestnut azonban úgy nyilatkozott, ha rajta múlik, ehhez hasonló jelenetek nem sokszor fordultak volna elő.
 
„Igazából beszélnem kellett az írókkal, mert egyre gyanúsabbá vált, hogy minden epizódban leveszem a pólómat. Azt gondoltam, ha mindig ezt csinálnom, nem lesz már ugyanaz a hatása, arról nem is beszélve, hogy újra szerettem volna megenni néhány fánkot is.”

Szerintünk Dr. Rosewoodnak nem kell aggódnia hibátlan kockái miatt, és szerencsére nekünk sem, hogy a színész kérésére nem láthatjuk majd azokat. A készítők nemcsak a siker miatt nyúltak ehhez az eszközhöz, a történet és a főszereplő szempontjából is kulcsfontosságú a meztelenkedés, ugyanis Chestnut karaktere nem csupán önhitségből mutogatja magát, a férfi büszkén vállalja szívműtétje utáni hegeit, így sokkal mélyebb okai is vannak a sok póló nélküli jelenetnek.

A képre kattintva megnézhetitek a sorozat előzetesét!

Ha pedig a tökéletes testnél tartunk, a színésznek nem csak fittnek maradni kihívás:
 
„Régebben is televízióztam, de azok rövidebb távú munkák voltak. Most a sorozat folyamatos összpontosítást igényel tőlem. Hétközben mindenegyes jelenetre fókuszálnom kell, és a hétvégém sem igazán szabad, mert már a következő hétre próbálok felkészülni. Szóval, igazából nincs nagyon szabadnapom, de az egészet nagyon élvezem így is!”- nyilatkozta.

Ha Chestnut-nak mégis akad egy kis szabadideje, azt többnyire feleségével, Pam Byse-al és két gyermekével tölti, vagy a kedvenc focicsapatainak szurkol.
 
„Ha a csapatom játszik, a feleségem akár egy elefánttal is hazaállíthatna, azt sem venném észre!”


Aki azonban nem foci meccsekre vágyik, nézze meg ezt a híres mellkast, február 22-én a Cool műsorán!


Forrás: People

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók