Reggeli

Nagy Ervin elárulta a Reggeliben, miért állt ki Magyar Péter mellett

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 10:23

Február óta úgy érezhetjük, nem telik el nap, hogy ne eszkalálódna a Magyar Péter-jelenség, az utóbbi időben már kiegészülve volt feleségével, Varga Judittal és házasságuk részleteivel. A Magyar Péter-jelenségről Nagy Ervint, Lengyel Tamást, Renner Erikát és Pankotai Lilit kérdeztük a Reggeliben.

Varga Judit áldozatiságáról megoszlanak a vélemények. A Reggeliben a lúgos orvos áldozatát, Renner Erikát kérdeztük arról, milyen hatással lehet Varja Judit, Hajdú Péternek adott interjúja mindazokra, akiket napi szinten ér családon belüli erőszak.

Borzasztó övön aluli ütés az áldozatoknak

– mondta Renner Erika, aki nemrég ironikus posztban fejtette ki, hol találhat segítséget Varga Judit bántalmazás esetén.

Keserűség is volt bennem és egy kis cinizmus

– mondta a poszt megírásáról Renner Erika. Szerinte valódi segítséget konkrét bántalmazás esetén nem kapnak az áldozatok. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy március végén 14 késszúrással végzett Máriával egykori párja, az asszony hiába kért távoltartási végzést, azt nem kapta meg. Renner Erika szerint azért veszélyes a politikai játszma az áldozatokkal kapcsolatban, mert az ilyen bulvárügyek miatt még hiteltelenebbé teszik az áldozatokat, majd egy haláleset kapcsán mindenki csak egymásra mutogat.

Nagy Ervin március 15-én nyíltan kiállt Magyar Péter mellett. A színész Varga Judit interjúja után sem gondolja másképp.

Ekkora áldozatot egy faló se hoz

– üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova. A színész azt is hozzátette, szerinte Varga Judit Rogán Antal parancsára ugrott elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”. Nagy Ervin szerint a kormány egyetlen célja, hogy családon belüli bulvárral tereljék el a közügyekről a figyelmet. Ezzel kollégája, Lengyel Tamás is egyetértett a Reggeli stúdiójában, aki szerint Magyar Péter bukása esetén „az apátia még mélyebb lesz”.

A pedagógustüntetésekben aktív szerepet vállaló Pankotai Lili arról beszélt: csak abban biztos, hogy Magyar Péter egészen más, mint az eddigi politikai szereplők voltak. Annak pedig örül, hogy végre a Fidesz fut a narratíva után.

Gyurcsány és Orbán Viktor az én generációm szemében egy és ugyanaz. Újabb rendszerváltás terhe nyomja a vállunkat 

– tette hozzá a diáklány.

#Reggeli#rtl#nagy ervin#Videó#lengyel tamás#Belföld#magyar péter#pankotai lili#renner erika

Címlapról ajánljuk