Reggeli

Hajdu Steve kiakadt, még polgármesternek is indulna Kern Andrásért

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 7:41

Kern András parkolásától Szijjártó Péter születésnapjáig – Holdampf Linda stylist, Hajdu Steve színész és Orosz Gyuri humorista vette át az elmúlt hónap legérdekesebb, legfontosabb vagy legnagyobb port kavaró híreit. Előkerült egy szokatlan módszerrel fosztogató lengyel férfi és a beázó Mol-torony is. A legnagyobb felháborodást Kern András parkolásának ügye keltette – a három vendég és Miller Dávid is egyöntetűen a színész pártján állt. Hajdu Steve pedig teljesen kikelt magából.

Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, a 75 éves színész rendszeresen tilosban, a járdára felállva szokott parkolni, amikor beugrik a Margit híd budai hídfőjénél lévő pékségbe vásárolni. Az utóbbi időben kétszer is lefotózták a színész kék Toyotáját, miközben ő bent vett péksüteményt – hogy mely sütemények Kern kedvencei a szóban forgó pékségben, azt az rtl.hu kutatta ki.

A Reggeliben Hajdu Steve egyértelműen színésztársa mellé állt. Olyan pólót szeretne, amin az áll: 

el a kezekkel Kern Andrástól! 

Sőt, azt is bejelentette, majd ő leváltja a jelenlegi polgármestert a II. kerületben, aki szerinte korábban megígérte, hogy „fénylő kulturális központ lesz a Margit körút, de jelenleg az egyedüli kulturális érték a kerületben maga Kern András”. A színész azt mondta: 

Elindulok polgármesternek a II. kerületben, és minden parkolni és megállni tilos tábla alá kiteszem, hogy »kivéve Kern András, 3 percre«.


Úgy gondolja, hogy aki 40 éve játssza ugyanazt a szerepet – Játszd újra, Sam! – az megérdemel annyit, hogy leparkolhasson kedvenc péksége előtt. A beszélgetésben felmerültek „megoldási lehetőségek” is a parkolási problémára:

  • a beszélgetésben részt vevők felvetették, hogy megszerzik a sütemény receptjét, és elkészítik otthon Kern Andrásnak (aki a vendégségben, ha szeretne, parkolhat majd Hajdu Steve lakása előtt a járdán, mondta a színész).
  • Ha Kern megkívánja a kedvenc süteményét, akkor majd ők bemennek, és hoznak neki (amíg maguk is szabálytalanul parkolnak, hiszen nem mindig van parkoló a környéken – esetleg gyalog mennek).
  • Szobrot állítanak Kern autójának, hogy senki se állhasson az üzlet elé.

Bár nagy felháborodást kellett a kérdés, abban megegyeztek a beszélgetés résztvevői, hogy kiállnak a színész mellett, és arra kérték a nézőket is, ne jelentsék fel a parkolása miatt.

Milyen témák kerülnek elő még a beszélgetésben?

 

#Reggeli#Videó#Belföld#holdampf linda#hajdu steve#orosz gyuri#Sztárbox#kern andrás#szijjáró péter

Címlapról ajánljuk