Bulvár

Már megint járdán parkolt Kern András, pedig a múltkori esetet már megbánta

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. október 19. 17:49

Kern András most is a Margit híd budai hídfőjénél parkolt a járdára, csak most szemben a pékséggel, ahol legutóbb rajtakapták.

Ismét parkolási szabályszegésen kapták Kern Andrást, aki már többször is hagyta járdán parkolni az autóját – egy kék Toyota GT86-ost.

A 444 azt írja, hogy a színész ezúttal is a Margit híd budai hídfőjénél parkolt a járdára, csak most szemben a pékséggel, ahol legutóbb rajtakapták.

A 75 éves Kern a Margit híd budai hídfőjénél parkolt a járdára, majd átszaladt a pékségbe. Minderről egy olvasó küldött két képet a lapnak, a fotókon jól felismerhető Kern japán sportautója.

A szeptemberi, nagy visszhangot kiváltó esettel kapcsolatban az RTL Híradónak megbánást tanúsított a színész, miután a szabálytalan parkolásról fotókat osztott meg a Facebookon Őrsi Gergely a II. kerület polgármestere, azzal, hogy „a szabályok mindenkire vonatkoznak”.

Kern András szerint ugyanakkor súlyosan eltúlozták az ügyet. „Mintha mindenki megőrült és megvadult volna, ahelyett, hogy azt mondanák, bassza meg, csinált valami hibát, bocsássunk meg neki” – vetette fel akkor.


Kern András parkolási szokásaival kapcsolatban Bazsó Gábor autós szakújságíró az RTL Reggeliben arról beszélt, aki szerint általánosan le van lakva a magyar erkölcs sok szempontból, ami egyre inkább tükröződik közlekedési morálunkban is. A beszélgetésből az is kiderül, miért áll közel Bazsó szívéhez Kern András autója és miért lett volna erkölcstelenebb, ha a szabálytalan parkolást Kern egy óriási terepjáróval hatja végre. 


A szeptemberi eset után olvasóinkat is megkérdeztük, mit gondolnak Kern parkolási ügyéről, itt megnézheti, hogyan szavaztak.

Nyitókép: Zih Zsolt/MTVA

#Bulvár#kern andrás#parkolás#járda#Kultúra

Címlapról ajánljuk