Reggeli

Élőben is tündéri: trükkökkel kápráztatta el a Reggeli nézőit az America’s Got Talent tehetségkutatóban hódító kutya és gazdája

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 10:34

A most hatéves ausztrál juhász kutya korábban kissé rakoncátlan volt, de a kutyatáncoltatás során gazdájával egymásra találták.

Berczes Christine Elisabeth dog dancing oktató és kutyája, Meredith volt a Reggeli vendége. A páros nemrég az Egyesült Államokban aratott óriási sikert, produkciójukra négy igent kaptak az America’s Got Talent zsűrijétől. 

Magyarország többszörösen díjnyertes kutyatáncoltatója elmesélte: a foglalkozás lényege, hogy trükköket tanítanak játékos formában a kutyusoknak, akik nagyon élvezik ezt, játéknak fogják fel. Szerinte minden kutya alkalmas erre, a legkisebbtől a legnagyobbig. 

Meredith korábban kicsit rakoncátlan kutyus volt, árulta el gazdája, de amikor rátaláltak a kutyatáncoltatásra, nagyon élvezték mindketten, egymásra találtak, és az állat viselkedése is megváltozott.

A Reggeli nézőinek egy kis bemutatóval is készült az ellenállhatatlan páros. Azt még természetesen nem lehet tudni, hogy az amerikai tehetségkutatóban hogyan alakul Meredithék sorsa, de ők mindenre felkészülnek, a gazdi már előre gyakorolja az újabb produkciókat. 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Életmód#tehetségkutató#kutya#kutyatáncoltatás#oktató#gazdi#siker

Címlapról ajánljuk