Külföld

A személyzet azt hitte, csak szundikál az idős nő, aki meghalt repülés közben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 26. 13:47

Meghalt egy 73 éves nő a British Airways 348-as járatán. Az utasok és a személyzet csak a leszállás után vették észre, hogy a nő már nem él, miután nem reagált semmire. Mindenki azt hitte, hogy csak alszik.

Holtan találtak egy 73 éves idős nőt a British Airways 348-as járatán. A nőről csak a leszállás után derült ki, hogy már nem él, egészen odáig azt hitték, hogy csak alszik – írja a Connexion című francia lap alapján a Mirror.co.uk.

Az eset a légitársaság csütörtöki, Londonból a franciaországi Nizzába repülő járatan történt. A fedélzeten mindenki, a személyzetet is beleértve azt hitte, hogy a nő csak alszik, holott a gyanú szerint szívrohama volt repülés közben.

Az utasok vették észre a leszállásnál, hogy valami nincs rendben, miután nem reagált az ébresztési próbálkozásokra. Ők értesítették a gép személyzetét, akik ezután kihívták a mentőket. A mentősök újraélesztéssel próbálkoztak, de az idős nő életét már nem tudták megmenteni. A British Airways a brit bulvárlap megkeresésére nem árult el további információkat a tragédiáról.

Nyitókép: Urbanandsport / NurPhoto via Getty Images

#Külföld#Baleset-bűnügy#british airways#idős nő#meghalt#repülőgép#alvás

Címlapról ajánljuk