KERESÉS search-close

meghalt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meghalt"

Meghalt Benke László mesterszakács

Meghalt Benke László, többszörös világbajnok mesterszakács. Tévés műsorai miatt mindenki Laci bácsiként ismerte. Majdnem 20 évig tanított a Gundel Károly Vendéglátóipari iskolában, de mindig támogatta a fiatal tehetségeket. Az utóbbi években sokat betegeskedett. 70 éves volt.

Meghalt Szita Bence egyik gyilkosa

Bogdán József január elején adta utolsó interjúját a Szegedi Csillag Börtönben az RTL Klubnak. Ő az a férfi, aki 2012-ben két másik társával együtt megölte a 11 éves Szita Bencét. A férfi utolsó interjújában is tagadta, hogy köze lett volna a gyilkossághoz. Végig ahhoz tartotta magát, hogy a gyilkosság megrendelője Szita Bence mostoha anyja Polcz Erika volt.

KUKORELLY ENDRE:  Térey János halálára

Térey János író, költő, drámairó, műfordító mindössze 48 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Térey János barátja, Kukorelly Endre szerint egy ilyen hirtelen tragédia arra hívja fel a figyelmet, hogy másképp kellene élnünk.

Eltemették Niki Laudát


szerző:
2019.05.29. 18:45
Eltemették Niki Laudát

A bécsi Szent István-székesegyházban vehettek végső búcsút a szurkolók, a versenytársak és a család a 70 éves korában elhunyt, háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudától. A szertartáson, amelyen az osztrák köztársasági elnök és Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott, több ezer ember vett részt.

Menet közben halt meg a férj az autóban

Halálos baleset az M5-ösön. Árokba csapódott egy idős osztrák házaspár autója vasárnap délelőtt Kecskemét közelében. A kocsit a feleség vezette. Információink szerint a férj útközben halt meg, a felesége pedig annyira megrémült, hogy elrántotta a kormányt. Az asszony könnyebben sérült meg.

Meghalt Udvardy Anna


szerző:
2019.05.24. 18:52
Meghalt Udvardy Anna

Meghalt Udvardy Anna, a 2017-ben Oscar-díjat nyert Mindenki című magyar rövidfilm producere – a hírt fia jelentette be Facebook-oldalán. Udvardy Anna a hetvenes években kezdett magyar kisfilmeken dolgozni. 2017-ben ő is ott volt Los Angelesben a színpadon, amikor Deák Kristóf átvette a díjat a legjobb élőszereplős rövidfilmért az Oscar-gálán. Utolsó munkája, Deák Kristóf, A legjobb játék című rövidfilmje volt. Udvardy Anna 70 éves volt.

Brutális történet: építőkockák voltak a gyomrában

Fa építőkockákat találtak a boncoláskor egy 27 évesen meghalt, értelmi fogyatékos férfi testében, Szekszárdon. Az egyik helyi szociális otthonban élt, innen vitték kórházba, ahol meghalt. A nyelőcsövében és a gyomrában is találtak fajátékokat. Az eset még januárban történt, a rendőrség most közölte, hogy gondatlanság miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lánya sem élte túl a balesetet

Meghalt a kórházban az a 18 éves lány, aki még pénteken szenvedett balesetet Görcsöny határában. Apja vezette a kocsit, amelyben a lány barátja is ott ült. Kisodródtak egy éles kanyarban. Az apa a helyszínen meghalt, lányát többször is újra kellett éleszteni. A baleset óta sokan gyújtottak gyertyát a tragédia helyszínén.

Lezuhant a tapasztalt pilóta

Meghalt a pilóta, miután lezuhant egy könnyűszerkezetes helikopter a Komárom-Esztergom megyei Máriahalom közelében. Néhány perccel a felszállás után zuhant le a gép. A pilóta egyik barátja szerint az 58 éves férfi tapasztalt volt, korábban siklóernyőzött is, gépének pedig friss műszaki vizsgája volt. Hogy mi okozta a balesetet, még vizsgálják a hatóságok.

 

Felborult a kocsijuk, az apa meghalt a balesetben

Meghalt egy férfi, 18 éves lánya és annak barátja megsérült, amikor felborult a kocsijuk a Baranya megyei Görcsöny és Pellérd között. Épp a lány barátjának a kocsiját akarták kipróbálni, mert új motort kapott az autó, de lesodródtak az útról és egy töltésnek csapódtak.

Azzal vádolják, hogy 2017 májusában megölte újszülött kisfiáta

Nem tudta, hogy terhes – ezt sírva mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az hatgyerekes nő, aki a vád szerint 2017 májusában egészséges kisbabának adott életet, majd a gyermeket az udvari WC-be dobta. A kisbaba meghalt. A bíróságon perbeszédek hangzottak el. Az ügyész a minimálisan kiszabható, tíz év körüli büntetést indítványozta, az ügyvéd a nő felmentését kérte.

Motoros halt meg a balesetben

A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött össze vasárnap késő délután a 66-os főúton, Szentbalázs közelében. A motoros akkora lendülettel vágódott a szembejövő autónak, hogy az árokba lökte azt. Az általunk megkérdezett szakember szerint a motort és a vezetőket is fel kell készíteni a tavasszal újrainduló szezonra.

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta. Meghalt egy idős asszony Egerben miután információink szerint a busz alá esett, amin utazott. A sofőr valószínűleg ezt nem vette észre és áthajtott a 80 éves asszonyon. A rendőrség és a busztársaság is vizsgálja, pontosan hogyan történt a tragédia.

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú Jánoshalmán, kedden délután. Híradónk úgy tudja, a nagymamájánál játszott az udvaron, amikor a fejére esett az ágybetét. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudtak segíteni a kisfiún. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia és vigyázott-e valaki a gyerekre a baleset idején. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Meghalt a Prodigy énekese


szerző:
2019.03.04. 19:18
Meghalt a Prodigy énekese

Meghalt a Prodigy énekese, Keith Flint. Elsőként a brit napilap, a The Sun jelentette be a hírt, miután az essexi rendőrség holtan találta meg a 49 éves énekest hétfő reggel az otthonában. Később zenésztársa, Liam Howlett megerősítette a hírt a zenekar Instagramján és elárulta, hogy Keith saját maga vetett végett az életének a hétvégén.

Meghalt az árva, skizofrén nő

Rejtélyes körülmények között halhatott meg egy skizofréniában szenvedő nő Szolnokon. A nő idős szüleivel élt, ám ők tavaly meghaltak. A szomszédok azt állítják: ők korábban már szóltak a családsegítőknek, hogy a magára maradt nő rossz állapotban van. Szerintük mégsem gondoskodtak az elhelyezéséről. A nőt pár napja holtan találták otthon.

Háztűzben halt meg egy öt éves kisfiú

Egy öt éves kisfiú meghalt vasárnap éjszaka Miskolcon, amikor kigyulladt egy ház. Az épületben hárman voltak, amikor a lángok felcsaptak. A nagymama és az édesanya időben kimenekült az épületből, de a kisfiút nem tudták kimenteni. A háznál hétfőn egész délelőtt helyszíneltek a rendőrök. A szomszédok szerint a család néhány éve költözött oda, nem nagyon barátkoztak senkivel. Azt, hogy mi okozta a tüzet egyelőre nem tudni. A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

Három autó rohant egymásba, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, amikor három autó rohant egymásba reggel Verőcénél. Abban az autóban utazott, amelyik szabályosan ment a sávjában. Egy szemből érkező furgon sodródott át az út túloldalára, így ütköztek frontálisan. A roncsokba nem sokkal később belerohant egy harmadik autó is. További két ember sérült meg.

Lavina sodorta el a magyar hegymászót

Meghalt egy magyar hegymászó, amikor lavina sodorta el a Magas-Tátrában. A szlovák hegyimentőket egy 13 fős magyar hegymászó csoport riasztotta a Magas-Tátra legmagasabban fekvő turistaházához. Vezetőjüket sodorta el a lavina, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

Két vadászgép ütközött össze Indiában

Légikatasztrófa Indiában: két vadászgép ütközött össze az ország déli részén. A pilóták a nemzetközi légiparádéra gyakoroltak. Épp manővereztek, amikor a szerencsétlenség történt. A két gépen három pilóta volt: ketten katapultáltak, a harmadik meghalt.

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Hogyan lett Repülős Gizi a címlapok tolvajkirálynője?

Repülős Gizi halála is hír lett, beszélnek róla az emberek. Bár igazából senki sem tud róla sokat. Húsz alkalommal, összesen negyven évre ítélték el, de ebből csak tizennyolcat ült le. Tanári diplomája volt, több nyelven beszélt, és valójában ő sem tudta miért is kapta a tolvajnevét.

Meghalt Michel Legrand


szerző:
2019.01.26. 19:29
Meghalt Michel Legrand

Michel Legrand világhírű francia zeneszerző volt, ő írta egyebek mellett a francia musical alapjának számító Cherbourg-i esernyők zenéjét. Fél évszázados pályafutása alatt számtalan nagy rendezővel dolgozott együtt.

Ráomlott a ház tetőszerkezete, belehalt a nő

Meghalt egy asszony, amikor két emberre ráomlott egy elhagyatott ház tetőszerkezete Encsen. A tragédia hétfőn késő délután történt. Az egyiküknek sikerült élve kimenekülnie a romok alól, a 30 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni. Hogy a két ember mit keresett a lakatlan házban, egyelőre nem tudni.

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A nem jogerős ítélet szerint örökre elvették a jogosítványát is. A nő 2017 novemberében ütött el egy 85 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Nem állt meg a gázolás után, hanem egy közeli szépségszalonba ment. A vizsgálatok szerint kokain volt a szervezetében. Ő azt állította csak a baleset után szívott fel két csíkot.

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

Egy tizenöt éves lány halt meg szén-monoxid mérgezésben

Megrázó történet
Egy tizenöt éves lány meghalt szén-monoxid mérgezésben, édesapja pedig súlyos állapotban került kórházba szerdán este Budapesten. A tűzoltókat az apa hívta, de mire a segítség megérkezett, már a férfi is eszméletlen volt. Az ő életét megmentették. Lányán már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, az okozhatta a tragédiát, hogy a viharos szél a kéményen keresztül visszafújta a mérgező gázt. Információnk szerint a lakásban nem volt szén-monoxid jelző.

Lakásban felhalmozott hulladék égett Kazincbarcikán, a tulajdonos meghalt

A lakásban felhalmozott hulladék égett Kazincbarcikán, a tulajdonos, egy ötven év körüli férfi meghalt. A lángok hajnalban csaptak fel a nyolcadik emeleten. A tűz szerencsére nem terjedt át a szomszédos lakásokra, de 71 lakónak átmenetileg el kellett hagynia az otthonát. Az egész lépcsőház összefogott. Stábunk ottjártakor még javában takarították a lépcsőházat, hogy eltűntessék a tűz nyomait.

Meghalt az elütött gyalogos

A kórházban halt meg a kecskeméti gyalogosgázolás sérültje. A nőt csütörtök kora este ütötte el egy autó. Sötét ruhában akart átkelni egy négysávos úton, ahol még világítás sincs. A kocsi sofőrje szerint az asszony hirtelen jelent meg előtte, és már nem tudta elrántani a kormányt. Még vizsgálják, hogy a nő miért ezen a veszélyes részen akart átmenni a másik oldalra.

Ez történt 2018 áprilisában

Harmadszor is kétharmados többséggel nyerte meg a parlamenti választást a Fidesz. Megszűnt a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. Meghalt a népszerű DJ, Avicii. Mutatjuk mi történt áprilisban.

Vizsgálják a menekült kislány halálát

Továbbra sem lehet tudni, mi okozta annak a hét éves guatemalai menekült kislánynak a halálát, akit apjával együtt a mexikói határon vettek őrizetbe az amerikai határőrök. Az apa tagadja a hatóságok állítását, miszerint a gyerek már napok óta nem evett és ivott. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Hiába kért segítséget a hajléktalan

Meghalt egy hajléktalan férfi pénteken Budapesten. Rendszeresen egy parkban aludt. Egy közelben élő nő szerint pár napja eltűnt a férfi összes meleg holmija, és hiába kért segítséget a hajléktalan-ellátó szervezetektől. A Máltai Szeretetszolgálatnál azt mondták, ők három bejelentést kaptak a férfi eltűnésével kapcsolatban, de hiába keresték, nem találták.

Törvényt sértett a Honvédkórház

Törvényt sért a budapesti Honvédkórház az RTL Híradónak nyilatkozó egészségügyi szakértő szerint, mert nincs ultrahang vizsgálat az egyik telephelyén. Pénteken számoltunk be arról, hogy meghalt egy asszony, előtte órákon át hiába várt ultrahangra. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő azt mondja: mivel ott van sebészet, ultrahangnak is kellene lennie, de úgy tudja, nincs orvos, aki elvégezze a vizsgálatot. A kórházat hiába kerestük.

Bennégett a házában egy férfi szerda este Váchartyánban

Bennégett a házában egy férfi szerda este Váchartyánban. A lángok kora este csaptak fel a romos parasztházban, a tűzoltókat a szomszédok értesítették. A tüzet sikerült gyorsan eloltani, de a ház tulajdonosa, egy 60 év körüli férfi nem tudott időben kijutni. Az eddigi feltételezések szerint a tüzet vagy dohányzás, vagy egy fatüzelésű kályha okozhatta.

 

Meghalt George H. W. Bush

Meghalt idősebb George Bush, volt amerikai elnök. Bush kétszer is járt Magyarországon. A volt elnök feleségét, Barbara Busht csak néhány hónappal élte túl. Az egyik legnépszerűbb first lady ez év áprilisában halt meg. Bush emlékét idézi fényképes összeállításunk is!

Meghalt az orosz kémfőnök

Meghalt az orosz katonai hírszerzés, a G.R.U. főnöke.  A 62 éves Igor Korobov két éve irányította a hírszerzést. Szerepe volt abban, hogy a - szakértők szerint - a G.R.U a Kreml, vagyis az orosz elnök magán titkosszolgálatává vált. Vlagyimír Putyin állítólag szeptemberben be is kérette magához és leteremtette őt azért, mert Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettősügynök, és lánya márciusi megmérgezésének szálai a GRU-hoz vezettek. A kémfőnök ezután lett beteg.

Meccs közben halt meg a csornai focista

Összeesett és meghalt egy 28 éves csornai focista tegnap délután. A megyei 1-es csapat a Lébénnyel játszott, amikor a 60-dik percben a játékos rosszul lett. Egy néző azonnal megkezdte az újraélesztést, később ez a mentőknek sikerült. Egy törzsszurkoló szerint azonban a pálya szélén álló mentőautóban a játékos újra rosszul lett és akkor már nem tudtak segíteni rajta.

Próbakörre vitte el a kvadot

A 24 éves fiatalember Pest megyéből érkezett a somogyi városba, hogy megvegye a kvadot. Előtte az utcában kipróbálta, visszafelé tartott, amikor egy autónak ütközött és meghalt.

Magángépén halt meg a thai milliárdos

Szombat este helikopterbalesetben életét vesztette a 60 éves Vichai Srivaddhanaprabha, a Leicester City futballcsapat tulajdonosa. A thai milliárdos a Leicester City–West Ham-bajnoki után indult Londonba, ahogy mindig, magángépén, ami a felszállás után pár másodperccel lezuhant a stadion parkolójába. A helikopter a becsapódás után szinte azonnal lángba borult.

Lezuhant a Leicester City angol futballklub tulajdonosa

Lezuhant a Leicester City angol futballklub tulajdonosának helikoptere tegnap este közvetlenül a csapat bajnoki mérkőzése után. A gép a stadionból szállt fel, és szemtanúk szerint leállt a rotorja - ezután becsapódott a stadion melletti parkolóba, és azonnal kigyulladt. Még egy nappal a történtek után sem tudni, hogy mi lett a fedélzeten lévő üzletemberrel. 

Nem jutott ki élve a házából

Az ajtó előtt, holtan találtak rá arra a férfira, akinek az otthona kigyulladt és leégett Hajdúnánáson. A tűzoltók vizsgálják, mitől csaphattak fel a lángok. Híradónk információi szerint azt sem zárják ki, hogy az áldozat maga gyújtotta a végzetes tüzet.

Felmentették a repülőoktatót

Felmentette a bíróság első fokon a vád alól azt a repülőoktatót, akinek tanítványa tavaly májusban zuhant le egy vitorlázó géppel Nyíregyházán. A 48 éves pilóta a helyszínen meghalt. Emiatt az oktatót bíróság elé állították.

Kártérítést kérnek a kórháztól

Húszmillió forintra perli az Országos Kardiológiai Intézetet az elhunyt pásztói férfi családja. Az 55 éves férfi október elején halt meg, miután hónapokat várt a budapesti kórházban tervezett szívműtétre - de hiába. Székely László operálta volna, az az orvos, akit közben elbocsájtottak.

Leugrott a vonatról, meghalt

Kiugrott a mozgó vonatból - azonnal meghalt egy 55 éves férfi Debrecenben az állomáson. Rossz vonatra szállt fel, úgy tudjuk, mire rájött, hogy tévedett, már elindult a szerelvény. A férfi kiugrott, a kocsi alá esett és szörnyethalt.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

Érthetetlen tragédia Nyírmadán

Hiába érkezett mentőhelikopter is, nem tudták megmenteni annak a fiúnak az életét, akik ma reggel Nyírmadán összeesett és meghalt. Úgy tudjuk, hogy a 4. osztályos fiú szerdán leesett az iskola lépcsőjén. Nevelőanyjával, a baleset után elmentek a sürgősségi osztályra, ahol megröntgenezték a gyereket, aztán hazaengedték.

Meghalt Montserrat Caballé


szerző:
2018.10.06. 18:34
Meghalt Montserrat Caballé

Meghalt minden idők egyik legjobb operaénekesnője. Montserrat Caballé egy beugrásnak köszönhette hírnevét, amelyet aztán évtizedekig megőrzött. A Queen énekesével közös produkciója világraszóló sikert hozott neki. Nemcsak a hangja, fellépéseinek száma is egyedülálló volt.

Saját apja miatt halt meg


szerző:
2018.09.23. 18:01
Saját apja miatt halt meg

Részegen vezethetett az apa, saját lánya halt meg miatta. A család autója villanyoszlopnak csapódott. A férfi valószínűleg túl gyorsan hajtott, áttért a szemközti sávba, és lesodródott az útról. Úgy tudjuk, a testvérek egyike sem volt bekötve.

Halálos baleset Újszilváson

A kerítést átszakítva egy családi ház udvarára csapódott egy autó tegnap a Pest megyei településen. A sofőr feltehetően előzni akart, de közben egy másik autó is jött a szemből, ezért félrerántotta a kormányt. A 61 éves helyi férfi egyedül ült az autóban. A helyszínen meghalt.

 

Székhelyi József sosem adta fel

A Story Extrának június közepén adott interjút, mikor rákbetegségével épp a legkeményebb harcot vívta: elszántsága azonban mit sem változott a diagnózis óta eltelt majd’ egy év alatt.

Meghalt Székhelyi József


szerző:
2018.08.22. 19:06
Meghalt Székhelyi József

Elhunyt Székhelyi József – a halálhírt az Élet Menete Alapítvány közölte Facebook oldalán. A színművésznek tüdőrákja volt, és Híradónknak korábban azt mondta, erősnek érzi magát ahhoz, hogy legyőzze a kórt.

Meghalt Kofi Annan


2018.08.18. 18:46
Meghalt Kofi Annan

A ghánai, Nobel-békedíjas politikus 10 éven át volt az ENSZ főtitkára, és egyben az első fekete-afrikai, aki betöltötte ezt a tisztséget. Visszavonulása után sem hagyta abba a munkát, és a világ több konfliktusában vállalt közvetítőszerepet.

 

Meghalt a zebrán elgázolt nő

A statisztikák szerint egyre több a gyalogosgázolás Magyarországon. Idén az első félévben 440 embert ütöttek el zebrán.

Párját és fiát is elvesztette

Az idős asszony pár napja vesztette el fiát egy balesetben. A férfit egy villamos gázolta halálra Budapesten – egy nappal azután, hogy eltemették a 82 éves édesanyja párját. Így az idős nő most egyedül próbálja ápolni mozgáskorlátozott lányát. A gyászoló asszony sokkos állapotban nyilatkozott a Híradónak.

Elhunyt Kerényi Imre


szerző:
2018.08.11. 17:56
Elhunyt Kerényi Imre

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező hosszú betegség után családja körében hunyt el - közölte a Miniszterelnökség.

 

Teherautó baleset miatt jött világra, miközben anyja meghalt

Horrorbaleset, és elképesztő túlélés Brazíliában. A túlélő egy baba, aki a baleset következményeként jött világra, miközben anyja meghalt.

Vízbe esett, meghalt a kisfiú

A kerti medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú. A mentők majd egy órán át küzdöttek a helyszínen az életéért, kórházba vitték, de megmenteni már nem tudták.

 

Meghalt, miközben a barlangban rekedt gyerekek életét akarta menteni

Meghalt egy mentőbúvár Thaiföldön, aki a barlangban rekedt gyerekeknek vitt oxigént. A 12 gyerekfocista 25 éves edzőjükkel már két hete a barlang foglya, levegőjük pedig már fogytán van.

Meghalt egy búvár, aki a thaiföldi barlangban rekedt gyerekek mentésében segített

Meghalt az egyik búvár, aki a thaiföldi barlangban rekedt gyerekek és edzőjük mentésében vett részt: oxigénpalackot vitt nekik. A korábban katonai búvárként dolgozó önkéntes már kifelé tartott, amikor elfogyott a levegője. Közben a katonaság új tervvel állt elő: lyukat fúrnak a barlang fölötti hegyen és úgy hozzák ki a gyerekeket.

TRAGÉDIA: Négy méh csípte meg, belehalt

Méhcsípés okozta egy 32 éves férfi halálát Tiszalúcon. Az eset másfél hete történt, a Bors írta meg először. A lap szerint a férfi ismerőseinél méhkaptárakat pakolt, amikor az egyik megdőlt, és kiszabadultak belőle a méhek. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, a férfi elvesztette az eszméletét. A helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt.

A zebrán gázolták halálra

Rendszeres a gyorshajtás azon az úton, ahol tegnap halálra gázoltak egy nyugdíjas nőt Szombathelyen – ezt mondta egy szemtanú Híradónknak a baleset után. Tegnap délelőtt a zebrán ütötték el a 74 éves nőt, aki a kutyáját sétáltatta. Hiába van 40 kilométeres sebességkorlátozás, elképzelhető, hogy a gázoló gyorsabban hajtott és emiatt nem tudott időben megállni.

 

Halálos baleset és gázolás

Megint nagyon sok baleset volt az utakon. Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami teherautóval ütközött. Két nő pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról. Budapesten pedig gyalogost gázoltak éjszaka.

Kiskunhalasi diákok busza szenvedett balesetet Romániában

A gimnazisták osztálykirándulásról tartottak hazafelé, amikor egy román autó beléjük rohant. A diákok közül senkinek nem esett baja, az autóban viszont egy férfi életét vesztette. A helyszínen az egyik szemtanú felvételeket készített. Szerinte az autós túl gyorsan mehetett.

Paudits Béla végül mindenkitől elköszönt

Bár élete utolsó pár napjában már nem tudott beszélni Paudits Béla, minden számára fontos embertől el tudott búcsúzni.

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 19:10
Elhunyt Paudits Béla

A magyar színházi élet egyik kiemelkedő zenés színésze volt, többtucatnyi színdarabban és filmben játszott, különleges énekhangját szinte az egész ország ismeri. Sajnos az utolsó éveiben legfőképp a betegségével és anyagi problémáival került a címlapokra. Nyugdíjából nem tudta fenntartani magát, egészsége megromlott, a lakásából már nem tudott kimenni az utcára. A 68 éves Jászai Mari-díjas színművészt múlt héten agyvérzéssel szállították kórházba, ahol ma délután elhunyt.

Halálos baleset, 20 km-es dugó

Egy idős asszony halt meg az 1-es főúton, amikor kocsijuk egy kisbusszal ütközött. A 72 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni. Napközben több, mint 20 kilométeres dugó alakult ki az M1-es autópályán, de az azt elkerülő utakon is torlódás volt. A kisebb balesetek mellett ugyanis Ausztriából is rengeteg vendégmunkás indult vissza.

 

Meghalt Avicii


szerző:
2018.04.21. 18:30
Meghalt Avicii

A világ egyik legnépszerűbb dj-jére Omán fővárosában találtak rá holtan. Halálának okát egyelőre nem közölték. A svéd származású lemezlovas 28 éves volt.

9 éves kisfiú halt meg biciklis balesetben

A kerékpárt egy 10 éves kislány tekerte, az áldozat mögötte, a csomagtartón ült, amikor egy kisteherautó elé hajtottak.  A kocsi elsodorta a gyerekeket. A fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás közben, a mentőautóban meghalt. A kislány sokkot kapott.

Meghalt Babos Gyula


szerző:
2018.04.13. 19:53
Meghalt Babos Gyula

A legendás dzsesszgitáros 1970-ben a Kex gitárosaként lett ismert, majd a Rákfogóban játszott és 1979-ben a Saturnus gitárosa lett.

 

Tragikus baleset: kacsázott az autós ütközés előtt

Frontálisan ütközött egy kamion és egy autó csütörtök este a Bakonysárkány és Kisbér közötti úton. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kamion vezetője azt mondta, hogy kacsázott a szembejövő autós, emiatt ütköztek össze.

Halál a Trump toronyban


szerző:
2018.04.08. 18:25
Halál a Trump toronyban

Meghalt egy 67 éves férfi, négy tűzoltó pedig megsérült, miután lángok csaptak fel az amerikai elnök New York-i toronyházában, a Trump-towerben.

Az utolsó hím pusztult el

Meghalt a világ utolsó hím szélesszájú orrszarvúja. Sudánt elaltatták, egyszerűen túl öreg volt és az állapota egyre rosszabbodott. Két nőstény maradt még életben, így gyakorlatilag ez az állatfaj kipusztult. Bár nemrég még vettek örökítő anyagot Sudántól, csekély az esély, hogy valaha újraéled ez az alfaj.

Békességben ment el Tahi Tóth László

Otthonában, szerettei között érte a halál a Vígszínház művészét. December végén CT-vizsgálaton esett át, ekkor derült ki, hogy agydaganata kiújult. Állapota gyorsan romlott, kezelőorvosai csak a fájdalmát tudták csillapítani.

Meghalt Tahi Tóth László

A 74 éves színész még tavaly januárban lett rosszul előadás közben, utána hónapokon át lábadozott, októberben egy hónapra vissza is tért a színpadra. A Jászai Mari díjas és Kossuth díjas színész több mint 50 éven át volt a Vígszínház társulatának tagja. Számtalan színpadi szerepe mellett népszerű filmekben is játszott, sokat szinkronizált.

Egy fiatal rendőr halt meg a balesetben

Egy fiatal rendőr meghalt, három társa súlyosan megsérült, amikor összeütközött két rendőrautó éjjel Budapesten. Úgy tudjuk, ugyanahhoz az esethez riasztották őket. A balesetben egy 22 éves őrmester vesztette életét. Kollégái délelőtt a helyszínen gyertyagyújtással emlékeztek rá.

 

Meghalt Kiss József, színész

Kollégái és barátai sem akarják elhinni, hogy Kiss József nincs többé. Az Argo filmek legendás Tyson-ját néhány nappal ezelőtt a budakeszi városháza előtt gázolta el egy autó. Kiss Józsefet a helyszínen még újraélesztették, de később meghalt.

Meghalt a Glee sztárja


szerző:
2018.01.31. 18:45
Meghalt a Glee sztárja

Holtan találták a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat egyik színészét. Mark Salling karrierje három éve bicsaklott meg, amikor volt barátnője azt jelentette a rendőrségnek, hogy a színésznek gyermek pornográf képek és videók vannak a számítógépén.

Zacher: tiszta a lelkiismeretünk

Tiszta a lelkiismeretük, nem követtek el semmilyen szakmai hibát. Ezt mondta Zacher Gábor a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője az órákon át a folyosón haldokló rákbeteg férfi esetével kapcsolatban.

Nem tudott menekülni a tűzből


szerző:
2018.01.29. 18:07
Nem tudott menekülni a tűzből

Esélye sem volt a menekülésre, otthonában halt meg egy idős barcsi asszony. Vasárnap gyulladt ki a háza, a bajt a szomszédja vette észre. A megolvadt redőnyön keresztül gomolygott kifelé a füst. Ő értesítette a tűzoltókat, akik átvizsgálták a házat, és megtalálták az idős nő holttestét.

Halálra verte, majd lefeküdt

Életfogytig tartó börtönt is kaphat az a szentlőrinci férfi, aki a vád szerint úgy megverte párját, hogy az belehalt sérüléseibe. A támadás tavaly áprilisban történt, a férj a földön fekvő nejére többször rá is taposott. A verés után lefeküdt aludni. Figyelem megrázó történet!

Nem emlékszik az anya a verésre

Azt mondta, nem emlékszik semmire, mert nyugtatókat vett be. Ma kezdődött a tárgyalása annak a fertőendrédi nőnek, aki az ügyészség szerint 2016 októberében megölte 7 hónapos kislányát. Figyelem megrázó tudósítást láthatnak!

Kettészakadt az autó a balesetben

Durva baleset az M1-es autópályán! Átrepült a szalagkorláton a szemközti sávba egy BMW, amibe belerohant egy autószállító. A BMW kettészakadt, a sofőr kirepült a kocsiból, és egy másik autós halálra gázolta. Megrázó felvételek következnek.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
A romok alatt találták meg

Egy férfi meghalt kedden, délelőtt Gyömrőn, miután kigyulladt egy családi ház. Hétfőn éjjel pedig óriási lángokkal égett egy csarnok Debrecen közelében. Ott nem sérült meg senki, de az anyagi kár akár több tíz millió forint is lehet.

 

Meghalt Paul Bocuse, a legendás séf

Meghalt Paul Bocuse, a világ egyik legnagyobb hatású sztárszakácsa. A francia gasztronómia pápája már gyerekkora óta dolgozott a konyhában, és folyamatosan tanulta a szakmát. 1958-ban vette át apja éttermét. Három Michelin-csillagot kapott, és azóta is megőrizte az elismerést. Nevét sokan a 30 évvel ezelőtt indult Bocuse D'Ore főzőversenyről ismerik. A parkinson kórban szenvedő Bocuse 91 éves korában halt meg. 

Záróvonalon előzött, meghalt

Fejre állt az autójával és szörnyethalt egy 36 éves férfi szombat reggel Pécs határában. A kocsiból a tűzoltók szabadították ki a holttestét. Pénteken este pedig a 87-es úton, a Vas megyei Gencsapátinál történt súlyos baleset. Itt egy BMW-s előzés közben nem tudott időben visszatérni a sávjába, így ütközött egy Mercédesszel. A BMW 19 éves sofőrje életveszélyesen, a másik kocsiban ülő két férfi súlyosan megsérült.

Paneltűz Hódmezővásárhelyen, egy férfi meghalt

A 7. emeleten gyulladt ki egy lakás, négyen kerültek kórházba füstmérgezéssel. A lángok egy idős házaspár lakásában csaptak fel hajnalban. A feleség a lépcsőház felé menekült, férje viszont valamiért az erkélyre ment, és már nem tudott visszajutni.

 

Sípályán halt meg a bankvezető

Meghalt az Eximbank vezérigazgatója egy osztrák sípályán. Az 57 éves Urbán Zoltán ismerősivel töltötte a szabadidejét Ausztriában. A helyi rendőrség szóvivője azt közölte a Híradóval, hogy a bankvezető síelés közben lett rosszul, kicsúszott a pályáról, és bár hamar a segítségére siettek, nem tudták megmenteni az életét.

Vissza ment az égő házba, meghalt

Háztűzben halt meg egy 51 éves férfi karácsony éjszaka a Győr-Moson-megyei Soboron. Az egyik utcára néző szoba kapott lángra. A ház tulajdonosa valamiért visszament az égő szobába. A helyiek húzták ki az utcára, akkor még élt, beszélni is tudtak vele, aztán pár perc múlva meghalt, már nem tudtak segíteni rajta.

Belehalt a szén-monoxid mérgezésbe

Szén-monoxid szivárgás miatt halt meg egy idős férfi éjjel Budapesten, a 19. kerületben. A mentők már hiába próbálták újraéleszteni. A Kéményseprők Szakszervezete egyre több hasonló balesettől tart, miután januártól eltörlik a kötelező évenkénti kéményellenőrzést. A katasztrófavédelem szerint továbbra is lesznek rendszeres ellenőrzések.

Meghalt Fábián Juli


szerző:
2017.12.17. 18:05
Meghalt Fábián Juli

Az énekes még csak 37 éves volt. Daganatos betegséggel küzdött, de mindvégig nagyon bízott a gyógyulásban. Zenésztársai, barátai megható üzenetekben búcsúznak az énekestől és azt kérik, mindenki a mosolyára gondoljon.

Tragédia a szülészeten


szerző:
2017.12.17. 17:15
Tragédia a szülészeten

Meghalt az anyuka nem sokkal azután, hogy hármas ikreknek adott életet a Debreceni Klinikán. A kórház közleménye szerint az édesanyánál súlyos véralvadási zavar lépett fel, ami egy betegséggel függött össze. Már hat hete kórházban volt, mert folyamatosan figyelték a veszélyeztetett terhes anyukát. Az RTL Híradónak nyilatkozott a 29 éves édesapa, akinek most egyedül kell felnevelnie az ikreket. Azt mondta: jogi lépéseket tesz, hogy kiderüljön, miért történt a tragédia.

EMLÉKEK:

Czutor Zoltán, a Belmondo énekese nagyon sok kedves emléket őriz Fábián Juliról, akivel mindig szívesen beszélgettek és dolgoztak együtt.

JULI: "Lelkeket gyógyított"


szerző:
2017.12.17. 16:19
JULI:

Palásti Kovács Zoltán, alias Zoohacker, a zenésztárs meghatottan emlékszik vissza Fábián Julira.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való