Külföld

„A legjobb nap családi körben” – írta karácsonykor, majd az anyja napokkal később halálra késelte az apját

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 21:55

A nő a bíróságon csak egy dolgot volt hajlandó elárulni.

Sherri Hanson december 25-én feltöltött egy képet a Facebookra, amin az apja és az anyja ültek a karácsonyi vacsoránál. Sherri a leírásban azt írta:

A legjobb nap családi körben. 

Paul és Teresa Hanson a fotón csúnya, vicces karácsonyi öltözékben látható, a képek megtekinthetők a Daily Mail cikkében. A poszt alá Teresa azt írta, hogy fantasztikus napjuk volt és az a kár, hogy gyorsan telik az idő. A lánya erre a hozzászólásra válaszolva azt írta, hogy ez volt a legjobb nap és köszöni a szüleinek az ünnepi vacsorát.

Mindössze három nappal a meghitt közös vacsora után Teresa Hanson halálra késelte a férjét, Pault.

Az 54 éves férfit az eset után kórházba szállították, de olyan súlyos sérülést szerzett, hogy már nem tudtak segíteni rajta. A gyilkossággal Teresát gyanúsítják, aki 34 éve élt házasságban Paullal. A párnak 2 gyermeke születet és három unokájuk volt.

Teresa Hanson a meghallgatásán semmit nem árult el, sem azt, hogy miért támadt a férjére, de még csak azt sem mondta, hogy megbánta a tettét. A nő egyedül a születési idejét mondta el a bírónak. Teresa Hanson egyébként 1969. január 1-jén született. A nő előzetes letartóztatásba került.

Nyitókép: illusztráció / Pixabay

#Külföld#késelés#gyilkosság#család#ünnepek

Címlapról ajánljuk