Külföld

„Megállt a szívem. Azt hittem, elvesztettem a gyermekemet” – traktor villái közé esett egy ausztrál kisfiú, csodával határos módon túlélte

rtl.hurtl.hu

2022. november 19. 11:59

Egy ötéves kisfiú csodával határos módon túlélte, hogy leesett egy mozgó traktorról, és a traktor hatalmas pengéi alá került, írta meg a Yahoo News

Carmelo Vella fejbőre felszakadt a múlt hét hétfői balesetben, eltört az állkapcsa, a nyakán szalagsérülések testén pedig égési sérülések keletkeztek. A fiú a Sydney külvárosában, Londonderryben lévő családi farmon él szüleivel és három testvérével. Az incidens előtt egy traktorral fokhagyma begyűjtésére indultak egyik családtagjával. Édesanyja szerint ez egy mindennapos dolog, amit a gyerekek egészen kicsi koruktól csinálnak. 

Azonban ezúttal egy bukkanóba ütköztek, a nem elég erősen kapaszkodó kisfiú pedig hátrafelé leesett a traktorról, egyenesen a hozzá kapcsolt, még mozgásban lévő burgonyafelszedőbe. 

Megállt a szívem. Azt hittem, elvesztettem a gyermekemet

– mondta az édesanya, aki a baleset idején házukban volt.  

Kirohantam, és a férjem azt mondta: »megyünk a kórházba, nem akarom, hogy ilyen rossz állapotban lássátok.«

Azonnal berohantak a néhány percre lévő kórházba, ahol megműtötték a kisfiú sérült koponyáját. Azóta még két műtéten esett át, az egyikben egy lemezt tettek az állkapcsába, a másikban pedig egy fertőzést kezeltek.

A kisfiú ugyan értelemszerűen rossz állapotban volt, megijedt és sírt, de végig magánál volt, édesanyja szerint mindenre emlékszik. Carmelo szüleinek az orvosok azt mondták: csoda, hogy a kisfiú él, valószínűleg teljesen fel fog épülni. 

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Pixabay

#Külföld#ausztrália#baleset#mezőgazdaság

Címlapról ajánljuk