Külföld

Beszélő pöcsnek nevezte az amerikai humorista a magyar kormánnyal is barátkozó Tucker Carlsont

rtl.hurtl.hu

2022. február 24. 6:41

Jimmy Kimmelnél az vágta ki a biztosítékot, hogy a Fox News műsorvezetője az Ukrajna ellen támadást indító Putyint mentegette.

Szerdán este, nem sokkal azután, hogy Oroszország támadást indított Ukrajna ellen, az Egyesült Államokban adásba került Jimmy Kimmel late night show-ja, amiben a humorista a Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson ellen intézett kirohanást.

Carlson a magyar kormánnyal szívélyes viszonyt ápol, tavaly legalább húszmillió forintot kaphatott azért, hogy fellépjen a közvagyonnal bőven támogatott Mathias Corvinus Collegium (MCC) rendezvényén. Látogatásakor a határkerítéshez is elvitték, később pedig „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel mutatott be dokumentumfilmet.

A YouGov új felmérése szerint az amerikai republikánusok jobb véleménnyel vannak Vlagyimir Putyinról, mint Joe Bidenről

– vezette fel Kimmel a témát, majd bejátszott egy részt Tucker Carlson műsorából.

Miről szól ez valójában? Miért gyűlöljem annyira Putyint? Nevezett engem valaha Putyin rasszistának? Fenyegetett azzal, hogy kirúg engem, mert nem értek egyet vele? Elvitte a középosztály munkahelyeit a városomból Oroszországba? Kreált egy világméretű járványt, ami tönkretette a megélhetésemet és bezárva tartott két évig? Faji diszkriminációra tanítja a gyerekemet? Fentanilt gyárt? Ki akarja nyírni a kereszténységet? Kutyát eszik? Ezek világos kérdések, és a válasz mindegyikre az, hogy nem

– magyarázta a bejátszásban Tucker Carlson. Az elmondottakra Kimmel így reagált:

Értem. Tehát azért, hogy elítélj egy embert, aki megöli az ellenfeleit, aki embereket öl és mérgez meg, és aki tevékenyen próbálja destabilizálni a hazádat, ahhoz valami személyeset kell elkövetnie ellened. Meg kell ennie a kutyádat. Á, ugyan, ő nem tett nekem semmi rosszat! Világos. Köszönjük, hogy feltetted ezeket az ostoba kérdéseket, és meg is válaszoltad nekünk.

Majd így folytatta: Szeretném látni, hogy Putyinnak milyen felvétele van róla, mert nagyon különleges lehet. De Tucker Carlson tisztában van azzal, hogy mit csinál. Tudja, hogy szemét az, amit megetet azokkal az emberekkel, akik nézik őt. Elárulom, Tucker Carlsontól a Pam & Tommy-ig ez tényleg a beszélő pöcsök aranykora a tévében.

Nyitókép: Tucker Carlson Esztergomban az MCC Feszten - MTI / Szigetváry Zsolt

#Külföld#tucker carlson#jimmy kimmel#vlagyimir putyin#oroszország#ukrajna

Címlapról ajánljuk