Híradó

Reagált a bántalmazott kisfiú édesanyja az edző állításaira

Zalavári NoémiZalavári Noémi

2024. július 20. 20:01

A bántalmazott gyerek édesanyja nem tud arról, hogy a karateedző a „tenyerén hordta” volna kisfiát azután, hogy felrúgta. Szeretné, ha A. Tibor valóban személyesen kérne bocsánatot kisfiától, ugyanakkor ezután már nem szeretné ilyen ember közelébe engedni a gyerekét, akiben mély nyomott hagyott az eset – inkább pszichológus segítségét kérik.

Tóthné Nagy Judit, a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja az RTL Híradónak reagált a gyerekét felrúgó karateedző szombati nyilatkozatára. Az anya szeretné, ha A. Tibor személyesen kérne bocsánatot a kisfiútól, ahogy arra az edző ígéretet is tett. „Engedni fogom, mert szeretném, hogy Rolinak mondja meg, hogy ő semmi rosszat nem csinált, és ezt nem érdemelte” – mondta az édesanya, aki már korábban is arról beszélt, hogy kisfia saját magát hibáztatja a történtek miatt.

A fenti videóban meghallgatható rövid interjúból az is kiderül:

  • A. Tibor állításával ellentétben kisfia arról számolt be, hogy a karateedző sem helyben, sem később, a buszon nem kért bocsánatot tőle.
  • Olyan sem történt, hogy „a tenyerén hordta”, illetve hogy „barátságot kötöttek” az eset után. Az édesanya valóban beíratta karatéra, de ekkor még ő sem tudott a bántalmazásról.
  • Azt már nem engedné, hogy az edző „terápiás jelleggel az udvaron labdázzon” a fiával. Ugyanis „annyi rosszat látott-hallott az ember az elmúlt napokban, hogy ha a fele igaz, én nem szeretném a gyerekemet többé ilyen ember közelébe engedni” – fogalmazott.
  • Mindenképpen pszichológus szakembert keresnek fel a kisfiúval, akiben mély nyomott hagyott a bántalmazás. Nemrég egy rajztáborban is volt, ahol elmondása szerint többször is kérte, hogy édesanyjával beszélhessen, holott „ilyesmi elég rég volt”.

Az RTL Híradónak korábban exkluzív interjút adott egy nő, aki nem csak tanítványa, de barátnője is volt a karateedzőnek. A nő azt állítja, hogy a férfi rendszeresen verte és szándékosan próbálta elszigetelni a családjától.

#Híradó#szolnoki kalandpark#Belföld#gyermekbántalmazás#bántalmazás#karateedző

Címlapról ajánljuk