Videó

„Azt hittem, ott csuklok össze, mert én erről semmit nem tudtam” – megszólalt a kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja

Zalavári NoémiZalavári Noémi

2024. július 18. 12:11

A kisfiú először semmit nem mondott anyukájának a bántalmazásról, és bár a karateedzővel találkozott az eset után, ő sem vallott színt az anyukának arról, hogy mit tett a kisfiúval, mindössze annyit mondott, hogy „volt egy kis összeröffenésük, de rendezték”. Az internetre kikerült felvételből tudta meg a nő, hogy mi történt a szolnoki kalandparkban. Rosszul lett attól, amit látott, és azt szeretné, ha a férfi a szeme láttára kérne bocsánatot a gyerekétől, aki máig magát hibáztatja azért, amiért az edzője felrúgta. 

Mint azt megírtuk, kedden került nyilvánosságra egy felvétel arról, hogy múlt csütörtökön egy karateedző felrúgott egy 7 éves kisfiút a szolnoki kalandparkban. A gyerekek egy jászberényi küzdősportegyesület táborával mentek el a kalandparkba, ahol bántalmazta az edző. Kirúgta a lábát, amitől fejjel a földre esett. Volt rajta bukósisak, így szerencsére nem esett komoly baja. A bántalmazás a többi gyereket is felzaklatta, volt, aki elsírta magát.

Az RTL Híradónak most megszólalt a bántalmazott kisfiú anyja, Tóthné Nagy Judit, aki bár egy nappal ezelőtt még nem volt biztos abban, hogy interjút akar adni, most mégis meggondolta magát, mert „ez nem egy egyszeri eset volt, és dühít, hogy ilyen előfordulhat”.

„Semmit nem tudtam az egészről. Annyit tudtam, hogy veszekedett valakivel, és amikor csütörtökön mentem érte, az edzővel nem találkoztam, csak az egyik kislány mondta, hogy Rolival volt egy kis gond. Leguggoltam hozzá, azt kérdeztem rögtön, hogy milyen volt a tábor. Mondta, hogy jó. És kérdeztem, milyen volt Szolnokon a kalandpark – azt mondta, hogy az nem volt jó. (…) Csak azt mondta, hogy összeveszett az egyik kisfiúval” – mesélte az anyuka. 

Aztán pénteken találkozott az edzővel, akivel arról beszélt, hogy szeretné edzésre járatni a gyerekét, de ott szintén nem tudott meg semmit. 

Ő csak egy rövid jellemzést adott a gyerekről, hogy nem egy erős testalkat, de nagyon okos, nagyon intelligens, alázatos, és hogy volt egy kis összeröffenésük, de rendezték 

– fogalmazott.

Kedden szerzett az anyuka tudomást az esetről, amikor a felvétel kikerült az internetre. „Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta.

Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is

– idézte fel a beszélgetést kisfiával. 

Az anyuka azt szeretné, ha a férfi a szeme láttára kérne bocsánatot a kisfiútól. Hogy ez mit jelentene a fiának, és hogyan jellemezte őt az anyukája, kiderül a fenti videóból. 

Az RTL Híradó riportja az esetről:

 

#Videó#Baleset-bűnügy#bántalmazás#szolnoki kalandpark#karateedző#ma

Címlapról ajánljuk