Életmód

Mutatjuk, milyen lakást vett egy „jól sikerült hónap” után a népszerű OnlyFans-modell

rtl.hurtl.hu

2022. április 14. 14:59

És abban a hónapban beugrott még egy Mercedes SUV is.

Az átlag magyarnak 2015 óta egyre távolabbi álomnak tűnik a saját lakás vásárlása, az Ingatlan.com elemzése szerint az elmúlt hét évben több mint kétszeresére nőttek az ingatlanárak, így ma már tényleg szinte luxus önerőből ingatlant vásárolni.

Akárhogy is, a 24 éves skóciai Kelsey Johnson nem olyan régen megvette élete első lakását, aminek az árát nagyjából egy hónap alatt kereste meg – írja a LadBible.

A lány, aki az OnlyFans nevű platformon rendkívül népszerű, Instagram profilt is létrehozott az új otthonának, hogy megmutassa, mit ért el az online exkluzív tartalomgyártással.

Kelsey már szépen be is rendezte a lakást, amihez még egy jakuzzit is építtetett.

A jakuzzi egyébként az exkluzív tartalmak gyártásának egyik elengedhetetlen kelléke, sok nő és jó pár férfi is keres úgy pénzt az interneten, hogy jakuzziban ülve beszélget a követőivel. 

Az OnlyFans amúgy egy olyan platform, ahol különböző támogatásért cserébe lehet feloldani bizonyos tartalmakat. Fontos, hogy az OnlyFans nem száműzte a felnőtt tartalmakat, így a platform nagy része erotikus képekből, videókból áll.

Kelsey Johnson a jól sikerült hónap után nemcsak egy házzal lepte meg magát, hogy egy Mercedes SUV-val is.

Kelsey egyébként saját bevallása szerint az ominózus hónapban 500 ezer brit fontot költött, ami nem kevesebb mint 227 millió forintnak felel meg.

#Életmód#onlyfans#kelsey johnson#ház#lakás#ingatlan#pénz

Címlapról ajánljuk