CinemaKlub

Íme, a 2018-as nagy mozikalauz!

rtl.hurtl.hu

2018. január 4. 14:00

Bár 2017-ben is volt jó pár film, amiért odavoltunk, azért a tavalyi termés nem bizonyult annyira gazdagnak, mint azt szerettük volna. Most viszont eljött az újév, szóval összeszedtük nektek, mely mozikra lehet majd érdemes jegyet váltani, na és azt is kiveséztük kicsit, hogy miért! Ti melyiket várjátok a legjobban?

1. Red Sparrow

Megjelenés: március

Miért várjuk: Tavaly az Atomszőke próbálta meg visszahozni a klasszikus kémsztorik hangulatát, több kevesebb sikerrel, idén pedig Jennifer Lawrence bújik majd egy orosz titkosügynök bőrébe, hogy csábítson és gyilkoljon a hidegháború idején. Egyrészt hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem várunk mindent, amiben Jlaw szerepel, másrészt pedig mellette is igencsak impozáns szereposztással – Jeremy Irons, Joel Edgerton – büszkélkedhet a hazánkban forgatott film.

2. Ready Player One

Megjelenés: március

Miért várjuk: Igazi emlékezetes geek-fieszta készülhet ebből a Spielberg által, egy best-seller alapján rendezett filmből, amennyiben képes lesz nemcsak a nosztalgiát, de a történetet és a színészeit is kellő odafigyeléssel kezelni. Bár nem vagyunk teljesen biztosak a sikerében, de nagyon szurkolunk, hogy jó legyen.

3. God Particle/Cloverfield 3

Megjelenés: április

Miért várjuk: Mert az internet korában ritka az, hogy pár hónappal a premier előtt semmit se tudjunk még egy filmről! Az „Isten részecske” munkacímű Cloverfield-univerzumban játszódó filmet hatalmas titoktartás övezi, mi pedig tűkön ülve várjuk az űrben játszódó filmet, a végtelenül izgalmas 10 Cloverfield Lane után!

4. You were never really here

Megjelenés: április

Miért várjuk: Joaquin Phoenix igencsak impozáns karrierje ezzel a filmmel ér véget, legalábbis ezt harangozta be a színész. Cannes-ban már bezsebelte a legjobb főszereplőnek járó díjat ezzel a drámával, amiben egy gyermekcsempészeket megcélzó bérgyilkost alakít. Mi azt jósoljuk, hogy 2018 egyik legátütőbb filmélménye lehet majd a You were never really here.

5. Avengers: Infinity War (Bosszúállók: Végtelen háború)

Megjelenés: május

Miért várjuk: Az összes kedvenc Marvel-karakterünk egy hatalmas kozmikus összecsapásban! Még jó, hogy tűkön ülve várjuk! Reményeink szerint sikerül kellő mélységgel kezelni a Marvel eddigi legnagyobb moziját, mert akkor tényleg emlékezetes film lehet a Végtelen háborúból.

6. Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Bukott Birodalom)

Megjelenés: június

Miért várjuk: Mert ki ne akarna újra gyerekként tekinteni a filmvászonra, amin hatalmas dinoszauruszoktól remeg a föld. Szinte biztos, hogy a nyár egyik legnagyobb durranása lesz, egy jó popcorn mozira pedig ugyanakkora szükség van, mint egy kemény drámára.

7. The Incredibles 2 (Hihetetlen család 2)

Megjelenés: június

Miért várjuk: Az első részt imádtuk, és ha valamelyik Pixar film érdemel folytatást, akkor ez az (Na meg az Agymanók). Jó ideje készül már, szóval reméljük, hogy minőségében felér majd a legnagyobb Pixar klasszikusokhoz.

8. Deadpool 2

Megjelenés: június

Miért várjuk: Mert a komor, önmagukat komolyanvevő szuperhősmozik korában szükségünk van egy olyan eszméletlen agymenésre, mint a Deadpool. Ráadásul a második rész tele lesz a képregényrajongók által imádott karakterekkel (Josh Brolin übermenő Kábelként), szóval reméljük ezt is úgy szeretjük majd, mint az első epizódot.

9. Mamma Mia! Here We Go Again

Megjelenés: július

Miért várjuk: Szükségünk van egy igazi feelgood nyári limonádéra is, na. Ráadásul a második rész még nagyobb sztárparádéval támad, mint az első, és bár nem tudjuk, hogy milyen lesz a soundtrack most, hogy a legnagyobb ABBA slágereket már ellőtték, azért bízunk benne, hogy nem fogunk csalódni.

10. Venom

Megjelenés: október

Miért várjuk: Kissé bizonytalanok vagyunk abban, hogy Pókember nélkül mennyire működik majd a szuperhős egyik legnagyobb nemezisének történetét feldolgozó sztori, de bizakodunk. Tom Hardy-t szeretjük, Venomot szeretjük, szóval légyszi-légyszi sikerüljön jól…

11. A Star is Born (Csillag születik)

Megjelenés: október

Miért várjuk: Mert Bradley Cooper első rendezése Stefani Germanotta, vagyis Lady Gaga főszereplésével, ráadásul egy olyan film sokadik remake-je, aminek minden feldolgozása legalább Oscar-jelöléseket gyűjtött be. A Csillag születik biztos, hogy rengeteg nézőt vonz majd be a mozikba, és reméljük, hogy fel is ér majd a várakozásokhoz.

12. Fantastic Beasts and Where to Find Them: Crimes of Grindelwald (Legendás állatok és megfigyelésük: Grindelwald bűnei)

Megjelenés: november

Miért várjuk: Mert alig várjuk, hogy újra visszacsöppenjünk a Harry Potter varázslatos világába. Az első rész azért hagyott kívánni valót maga után, de reméljük, hogy a folytatás tanult az előd hibáiból és újra elvarázsol majd minket.

13. X-Men Dark Phoenix + The New Mutants

Megjelenés: november és április

Miért várjuk: Igaz, a legutóbbi X-Men film bőven hagyott maga után kívánni valót, azért mi mégis reménykedünk benne, hogy a képregénytörténelem egyik legjobb sztoriját, a Dark Phoenix Sagát feldolgozó sokadik X-Men kaland felér majd az alapanyaghoz. A New Mutants pedig – a Logan után – végre megmutathatja azt, hogy mennyire változatos módon lehet feldolgozni a képregényeket, ugyanis megkapjuk az X-Men – illetve most már a Marvel – univerzum első horrorfilmjét.

14. Aquaman

Megjelenés: november

Miért várjuk: Az Igazság Ligája ugyan eléggé megosztotta a nézőket, abban szinte mindenki egyetértett, hogy Jason Momoa Arthur Curry-je a film egyik fénypontja volt. Az önálló filmjét ráadásul a Démonok között rendezője, James Wan készíti, és többek között Nicole Kidman, Amber Heard, és Willam Defoe is szerepelnek majd benne.

15. Bohemian Rhapsody

Megjelenés: december

Miért várjuk: Mert a világ egyik legzseniálisabb együttesének történetét dolgozza fel, a főszereplő Rami Malek pedig tökéletes Freddie Mercury-nak tűnik az első képek alapján. A történet adott, az ütős soundtrack adott, nagyon-nagyon várjuk!

#CinemaKlub#deadpool#rami malek#bohemian rhapsody#queen#venom#x-men#bosszúállók#végtelen háború#infinity war#Csillag születik#lady gaga#bradley cooper#marvel#dc#képregényfilm#2018#jennifer lawrence#red sparrow#joaquin phoenix#jurassic world#hihetetlen család 2.#pixar#disney#mamma mia#mamma mia: here we go again

Címlapról ajánljuk