Műsorújság
RTL Most

Vérfagyasztó előzetessel támad az új X-Men film!

A 2018-as New Mutants már eddig is várós volt, hát még most, az első képsorok megtekintése után!

A Fox igencsak belehúzott az utóbbi időben, jövőre ugyanis nemhogy egy, de egyszerre három X-Men filmmel készülnek. A Deadpool második részéről és a Dark Phoenix sztorit feldolgozó következő X-Men történetről már mi is írtunk, most pedig megkaptuk a 2018 tavaszára beütemezett, Új Mutánsok előzetesét is!

A történetről egyelőre nem tudni sok mindent azon kívül, hogy egy csapat fiatal mutáns lesz a főszereplője, akiket egy titkos kormányintézményben tartanak fogva, mivel még nem képesek kontrollálni a képességeiket. Azt viszont már tudjuk, hogy a mozi nem a szokásos X-Men filmek stílusában készül majd el, ugyanis az Új Mutánsok bizony az első képregényes horror film lesz.

Ami nem is annyira meglepő, ha kicsit megismerjük a történet szereplőit. Az egyik fő karakter ugyanis, a Blu Hunt által alakított Mirage lesz, akinek nem más a mutáns képessége, minthogy látomásokat tud előidézni az emberek legfőbb félelmei alapján. Kezdésnek nem is rossz egy horror filmhez.

A szereplők között olyan fiatal színészek vannak, mint a Trónok harca Arya Starkja, Maisie Williams (Wolfsbane), a Széttörve című thriller női főszereplője, Anya Taylor-Joy (Magik), Charlie Heaton (Cannonball), Henry Zaga (Sunspot), és a már említett Blu Hunt (Mirage). A rendezéssel és a forgatókönyvírással a Csillagainkban a hiba című romantikus film rendezőjét, Josh Boonet bízták meg.

A karakterek egy része egyébként több ízben is kötődik a korábbi X-Men filmekhez, a varázserővel bíró Magik például a Deadpoolban is komolyabb szerephez jutó Kolosszus húga a képregényekben, az itt Henry Zaga által alakított Sunspot pedig már feltűnt az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film jövőben játszódó jeleneteiben.

A New Mutants 2018. áprilisában érkezik az amerikai mozikba, így valószínűleg a hazai nézők is ekkortájt számíthatnak az első horrorisztikus mutánskalandra.

Forrás: IMDB, Youtube, Instagram

Legnézettebb videók