Műsorújság
RTL Most

Megkaptuk a Mamma Mia 2 előzetesét! Táncoljatok!

ABBA rajongók egyesüljetek, hiszen megérkezett a 2008-as első rész folytatása. Rengeteg fotót és bejegyzést kaptunk már a színészektől, de most végre kiderül, milyen is lesz ez a visszaemlékezős mozi! Jöjjön a trailer!

Mindenki magán kívül volt, amikor bejelentették, hogy a Mamma Mia! tovább folytatódik a filmvásznon, újra felcsendülnek a híres ABBA slágerek, és a magastalpú cipők is előkerülnek.

Ráadásul az eredeti szereplőgárda is bevállalta a második részt, sőt itt már csavartak is egyet a sztorin, hiszen (többek között) a Meryl Streep alakításában megismert Donna fiatalkorát dolgozza fel a Here We Go Again!

Így amellett, hogy a jól ismert színészeket is visszakapjuk Pierce Brosnannal, Dominic Cooperrel, Colin Firth-szel vagy éppen Amanda Seyfried-del az élen, végre megtudhatjuk, hogyan is alakult ki a szerelmi négyszög Donna, Sam, Bill és Harry között.

„A második rész jobb, mint az eredeti, mert van mélysége, ami csak az idő elteltével jöhet elő egy történetből!” – mesélte Seyfried.


A forgatás ismét idilli helyszíneken zajlott, úgyhogy a fiatal szereplőgárda kiélhette magát a tengerpartokon. Persze, nem sajnálták az időt, hogy megannyi fotón és videón is megörökítsék a frissen szerzett élményeiket.

Új nevek is csatlakoztak azonban a stábhoz, akik közül talán Cher a legnagyobb robbanás, hiszen a 2010-es Burlesque óta nem szerepelt egyetlen filmben sem. Most ismét egy musical-ben tündökölhet, és nem aggódunk érte: az énekesnő még mindig lenyügöző a színpadon.

Ami pedig magát az előzetest illeti… hiába akartunk ellenkezni, minket is elkapott az ABBA-láz! Colin Firth cuki, Lily James-nek zseniális hangja van, Cher pedig… áh, inkább nézzétek meg és táncoljatok velünk:

Legnézettebb videók