Műsorújság
RTL Most

Dobj el mindent! Itt vannak az első fotók a Deadpool 2 Kábeléről!

Megdöbbentően fest a legviccesebb mutáns sztori folytatásának hőse. Te vajon felismered Josh Brolint a jelmeze alatt?

A vörös ruhást alakító Ryan Reynolds posztolta nemrég, hogyan is fog festeni a Bosszúállókból már ismert színész Kábelként!

„Mindenkinek van egy dölyfös, felfegyverzett nagybácsija a jövőből!”
 

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Hála az égnek, mert mi már régóta vártuk, hogy láthassunk néhány újabb fotót a filmből, hiszen nemrég megmutatták a dögös mutánst, Dominót, most pedig az X-Men csapat tagjának Cyclopsnak, a telepatikus fiára került a sor!

Bizony, Kábel más néven Nathan Summer, Scott Summer gyermeke!

Hogy hogyan lehetséges ez?

A mutáns elvileg egy disztópikus jövőben nőtt fel, ahonnan visszautazik a jelenbe, hogy aztán egyfajta Rozsomákként a veteránok bölcsességével vezesse a legújabb X-csapatot. Ez pedig már csak azért is érdekes, mert így tovább bonyolódhat az a tény, hogy Josh Brolin egyszerre játszik két Marvel karaktert, csakhogy a rosszfiú Thanost a Disney produkciójában, míg Kábelt a FOX-nál alakítja.

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Egyébként a színész külsejét a ’80-as évek akciófigurái ihlették és CGI technikával tökéletesítették. Ha pedig valaki elég szemfüles, észrevehet egy plüssmacit az oldalán, ami újabb teóriákat vett fel.

Ugyanis Kábel történetében szerepel egy Hope nevű gyermek, aki a jövőben a mutáns faj megmentésének kulcsfigurájává válik, és akinek karaktere tökéletes lehet a tervezett X-Men: Dark Phoenix, valamint az X-Men: New Mutants-filmekbe is, mivel ő Kábel testvére, akit szintén megszáll a Főnix szelleme, valamint aki kora miatt is beleillik a fiatal X-ek csapatába!

Mindenesetre mi kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből, ahogyan már a Deadpool 2 sztorijáról is szívesen hallanánk néhány infót!

Ha előbb nem is, jövő nyáron a Deadpool 2 bemutatásakor biztosan kiderül, mi lesz Ryan Reynoldsékkal!

Forrás: deadline.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók