CinemaKlub

Atyaég! A Gyűrűk Ura sztárjának első rendezése Oscar-t érhet!

rtl.hurtl.hu

2017. július 3. 13:00

Andy Serkis, a legendás történet Gollam-ja lélegzetelállító filmet készített, ami ráadásul A csodálatos Pókember sztárjának, Andrew Garfield-nak is meghozhatja az átütő sikert! Nézd meg te is az előzetesét, hidd el, megéri!

Garfield tavaly, Mel Gibson,A fegyvertelen katona című filmjével indult az aranyszoborért, ám végül nem sikerült megkaparintania.

Idén azonban minden esélye megvan rá, főleg, ha figyelembe vesszük azt a tendenciát - ami már évek óta megfigyelhető az Oscar esetében -, hogy bármely nehéz sorsokat elmesélő, életrajzi ihletésű film tuti befutó! Hogy csak egy példát említsünk a sok közül, ott vanEddie Redmayne,A mindenség elméletéért elnyert Oscar-díja.

Na de, lássuk, mit érdemes tudnunk a Breath című alkotásról!

A mozi története igazán inspiráló és ahogyan azt már említettük, igazi Oscar-gyanús történetről van szó, amiben a kalandos életet élő főhős (Andrew Garfield) nagy nehezen elnyeri kiszemeltje (Claire Foy) szívét és kezét, ám a boldogságuknak így is vége szakad egy tragikus esemény bekövetkeztével! Nem kell azonban félnünk, hiszen hősünk hamar feltalálja magát, ennek köszönhetően pedig egy csodálatos történetet kapunk, melybe most részletesebben is betekinthetünk az alábbi trailer-nek hála:

Mivel a Breath várhatóan ősszel, azaz az Oscar-verseny kezdetén kerül a mozikba, úgy sejtjük, bőven hallunk még felőle!

Jobb, ha már most készítjük a zsepiket!

Forrás: indiewire.co
Képek: twitter.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#oscar#andrew garfield#mel gibson#a fegyvertelen katona#a gyűrűk ura#előzetes

Címlapról ajánljuk