Műsorújság
RTL Most

Nektek melyik a kedvenc Mel Gibson-filmetek?

A színészt jó pár éve kirekesztette Hollywood, azonban most úgy tűnik, hogy A fegyvertelen katona kritikai sikere újra a nagyok közé lendítheti a színész-rendezőt. A Film+ műsorán most több filmjével is találkozhattok!

Az elmúlt évek – jó sok ilyen évről beszélhetünk – Gibson nehezen evickélt a filmiparban, hiszen botrányainak és szélsőséges megjegyzéseinek köszönhetően mindenki eltávolodott tőle. Elvesztette Hollywood bizalmát!

Egy tragikus karriertörténet is lehetett volna ez, hiszen egy olyan ikonról van szó, aki az egyik legmeghatározóbb alakja volt a 80-as, 90-es éveknek – majd mindez a semmibe veszett, és csak néha-néha tűnt fel egy-egy filmben, nem túl nagy sikerrel vagy kiemelkedő szereppel.

Most viszont A fegyvertelen katonával, egy újabb monumentális rendezésével – ami a kritikusok elismerését is kiérdemelte –, úgy tűnik valamilyen változás jöhet Gibson életébe.

Mindenkinek újra felsejlett, hogy nem egy tehetségtelen fószerről van szó, aki csak úgy lebeg a filmek világában. Letett már egy-két dolgot az asztalra!


Legutóbb összegyűjtöttük 5 olyan rendezését, amit semmiképp sem szabad kihagyni a mozis bakancslistánkról!

Ráadásul a héten teljesen túltenghetünk Gibson-filmjeivel, hiszen a Film+ műsorán hármat is megleshettek, és ha ez nem lenne elég, még a moziba is elsétálhattok a legújabb rendezésére!

Nézzük, mikor találkozhatunk vele a tévében!

Ma este – vagyis hétfőn – a Sötétség határán érkezik 21:00-kor! Az akciófilmben egy bosszúszomjas édesapát alakít, akinek megölték a lányát. Kedden pedig a Mad Max harmadik részében találkozhatunk vele ismét, 21:00-kor!

Szombaton már duplázhatunk! Először az 1994-es, Oscar-díjra is jelölt Maverick érkezik 17:35-kor, majd este az egyik legmeghatóbb filmjét nézhetitek meg, a 3 Oscarra is jelölt A hazafit, amiben a tragikus körülmények között elhunyt Heath Ledger még a fiát alakította!

Legnézettebb videók