CinemaKlub

És lőn egy Han Solo logó! Szerintünk eléggé menő!

rtl.hurtl.hu

2017. június 16. 10:53

Több ponton kísért minket az aggodalom a Han Solo előzményfilm miatt, hiszen továbbra sem vagyunk megelégedve a szereplőválasztással… Most viszont adunk egy jó pontot a készítőknek! A kreatívosok odatették magukat!

Imádjuk a Star Wars-t, ehhez kétség sem fér! Az örök szerelmünk pedig biztos, hogy mindig Han Solo marad, Harrison Ford-dal a farzsebében, aki élete egyik legnagyobb alakítását hozta ezzel a szereppel (is).

Pont emiatt is volt nehéz elfogadni a tényt, hogy valaki más is képes lehet életre kelteni egy ennyire ikonikussá vált karaktert. Mindenkiben Ford mozdulatai és szavai élnek… Valószínűleg senkivel sem lettünk volna kibékülve, sőt nem is leszünk soha, azonban Alden Ehrenreich ezen a ponton a legutolsó választásunk lett volna. A végtelen aggodalom és a szolid kíváncsiság keveredik most bennünk.

A Star Wars csapat azonban – valamilyen csoda folytán – annyit évek óta képes elérni, hogy semmi – de tényleg semmi – se szivároghasson ki a forgatásról. Egyetlen olyan infó sem látott napvilágot, amiről a stúdió ne tudott volna. Úgyhogy jelen állás szerint csak annyit tudunk, hogy kik lesznek a szereplők, nagyjából mit taglal majd a film és azt is, hogy 6 évet fog felölelni a Solo életéből ez az előzménytörténet. Ennyi.

Viszont!

Hiába nem tudjuk még mindig, hogy mi lehet majd a hivatalos címe a jövő májusban érkező spin-off-nak, annyit már legalább megcsodálhatunk, hogy a forgatáson dolgozó stábtagok milyen pólókat hordanak. Ezeken pedig ott pihen a film logója is!


Persze, ez a logó még semmit sem jelent. Több mint valószínű, hogy a hivatalos kampányban nem ezt a design-t használják majd. De be kell látni: jól néz ki a dolog! Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet az L helyére betett ikonus Solo lézerfegyver, amivel lelőtte Greedót!


A póló hátulján ráadásul egy tök jó kis poén is helyet kapott, amivel az évek óta pörgő vitára utalnak: ki lőtt először? Nem Han, és nem is Greedo, hanem a stábtagok: „We shot first”.

Az aggódás mellett akad még inger bőven, hiszen idén decemberben megkapjuk a trilógia második részét, Az utolsó jediket!
 

Forrás: Screenrant, CinemaBlend

#CinemaKlub#star wars#spin-off#logó

Címlapról ajánljuk