CinemaKlub

Egy Galaxis őrzői spin-offra mit mondanátok?

rtl.hurtl.hu

2016. október 18. 15:28

Nálunk és a többi rajongónál nagyobb őrültje nem igazán van a filmnek, maximum egy, a rendezője. James Gunn nemrég elhintette, hogy az egyik karakterrel már a kezdetek óta komoly tervei vannak. Kíváncsi vagy, kinek szán egy önálló filmet?

Azt már jó ideje bevéstük a naptárba, hogy jövő májusban érkezik Star-Lordék következő kalandja. A készítők is folyamatosan foglalkoznak a rajongók lelkivilágával, és amíg nem kaphatunk hivatalos előzetest a második részről, gondoskodnak róla, hogy egy csomó exkluzív és izgalmas tartalommal árasszanak el minket.

Beszéljünk akár a kulissza videóról, ahol Chris Pratt trollkodott kicsit a folytatás forgatásán, vagy akár a rengeteg fotóról és posztról, amit a rendező dobálgatott ki az oldalára. Ilyen volt például az alábbi koncepciós rajz is a csapatról:

 


Az infók is csepegnek rendesen, hiszen várhatóak cameók, és nagy megérkezések is: mindenki kíváncsian várta például, hogy ki lehet az eddig sokat emlegetett, titokzatos apja Star-Lordnak? Most már ez sem titok, Kurt Russell.

Azonban most nem is ez a lényeg! Ugyebár, mindenkinek megvannak a maga kedvenc karakterei, így van ezzel James Gunn és természetesen a fanok is. Az azonban már meglepő lehet, hogy kit zárt a szíve mélyére Gunn: a Zoe Saldana által alakított Gamora testvérét, Nebulát.

A régóta dédelgetett terve azonban csak egy Twitter kommentelgetésben látott napvilágot, ahol egy követője megkérdezte: nem akar-e egy Nebula filmet készíteni? A válasz meglepő volt:

„Nekem is sok kedvencem van, de egyetértek veled, Nebulának tényleg kapnia kellene egy önálló mozit. Ezen már régóta gondolkodom.” – írta Gunn.


Az első filmben nem igazán láttunk sokat Nebulából vagy a nővérével való kapcsolatából, azonban az a hír járja, hogy ez a folytatásban változni fog, ráadásul Nebula is betársul Star-Lordékhoz. Így a Galaxis őrzői kettő fókuszában a család és a benne áramló kapcsolatok foglalnak majd helyet. Sőt, a srácokkal még a Bosszúállók oldalán is találkozhatunk majd?

Addig a Chris Pratt fanok várhatják a Passengers című filmet is, amiben Jennifer Lawrence-szel űrkalandoznak egyet decemberben!

Forrás: Movieweb
Képek: James Gunn Facebook

#CinemaKlub#a galaxis őrzői#james gunn#spin-off

Címlapról ajánljuk