Műsorújság
RTL Most

Eddig nem is tudtuk, mennyi mindent köszönhetünk Chris Pratt-nek!

Legalábbis A galaxis őrzői 2-nek az egyik kulcsszerepét biztosan, ugyanis az ifjú titán nélkül a rendezőnek eszébe sem jutott volna Kurt Russell neve, Star-Lord apjaként!

James Gunn a film készítője bevallotta, sokáig gondolkodott, hogy ki lenne a legtökéletesebb választás Ego karakterére, míg a mozik főszereplője Chris Pratt nem tanácsolta neki a nagy öreg Kurt Russell-t!

Ugyanis Pratt azt mondta Gunn-nak:

„Hé, ha valakit biztosan meg kéne nézned Ego-ként, akkor az, Kurt Russel ez nem vitás!” 

De még mennyire, hogy nem az! A rendező a következőképpen emlékezett vissza, döntésére:

„Egyáltalán nem gondoltam rá, míg egy napon Chris meg nem említette őt, és bevallom, nagyon csalódott lettem volna, ha Kurt nemet mond!”

Így, a folytatásban Pratt Star-Lord-ja és Zoe Saldana Gamorája visszatérhet, régi barátaikkal Drax-szel (Dave Bautista) Rocket-tel (Bradley Cooper) egy teljesen megváltozott Groot-tal (Vin Diesel) és most már Ego-val, akit - köszönhetően a vicces színésznek - Kurt Russell megformálásában láthatunk majd. A történet pedig leginkább Star-Lord-ra összpontosul majd, valamint az ő származására, miközben a csapatnak meg kell majd küzdenie egy új karakterrel, a galaktikus szörnyeteggel Mantis-szel!

Másfelől Ego karaktere is tartogat számunkra néhány izgalmat, hiszen egy olyan bolygóról beszélünk, aki képes emberszerű testnélküli élőlényeket teremteni azért, hogy szolgálják őt!

Chris Pratt a következőket nyilatkozta az új szereplő kapcsán:

„Láthatjuk ezeket a karaktereke, ahogyan kénytelenek lesznek elviselni és hozzászokni ahhoz a tényhez, hogy ők egy család és ez eleinte nem lesz könnyű számukra. ”Majd a sztár hozzá tette: „Star-Lord egy olyan fickó, aki sokáig vágyott rá, hogy megismerhesse az apját. Ki fog derülni, hogy ez a személy valóban felér-e, azokhoz az elvárásokhoz, melyek a fejében léteztek ez idáig.”

A galaxis őrzői 2-t jövő májusban láthatják a rajongók!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com
, Instagram

Legnézettebb videók