Műsorújság
RTL Most

A galaxis őrzői beugranak a Bosszúállókhoz egy kicsit?

Marveléknél ég a világ, ugyanis az egyik sztárjuknak sikerült egy eléggé lényeges információt ideje korán elkottyintania. Vin Diesel a közösségi oldalán egy videóban jelentette be, hogy óriási cameó várható a stúdió háza táján.

Vannak színészek, akik imádják, ha napi kapcsolatban lehetnek a rajongóikkal, illetve filmjeik hű követőivel. Vin Diesel is ezen hírességek közé tartozik, és ezt főként a Halálos iramban-filmek kapcsán tapasztalhattuk meg, amelynek legújabb (nyolcadik) részének forgatásáról napi szinten osztottak meg a szereplői izgalmas részleteket.

Azonban arról se feledkezzünk meg, hogy a kigyúrt és csupaszív sztár egy merőben más kaliberű mozihoz is a nevét adta, ami szintén nagy népszerűségnek örvend: ő szinkronizálja Grootot A galaxis őrzői mindkét részében.

És pont erről a Star-Lord vezette csapatról kottyintott el egy merőben izgalmas részletet: a saját filmjeiken kívül – a második rész forgatását nemrég fejezték bea következő Bosszúállók-filmbe is beugranak, és cameózni fognak az Infinity War-ban.

 


Az persze nem meglepő, hogy ilyen információkat megosztanak a szereplőkkel – hiszen a szerződéseket is így készítik –, azonban a Marvel tutira nem lehetett boldog, hogy ezt az eléggé nagy dolgot egy furcsán felvett, személyesebb üzenetekkel tálalt videóban osztja majd meg az egyik sztár.

Valahol persze az is egyértelmű, hogy a csapat beugrik picit Tony Starkékhoz, hiszen a soron következő Bosszúállók-film nagy ellensége Thanos – akit most is Josh Brolin alakít – lesz.

Hogy addig is legyen mit várni: agyaltunk egy kicsit, hogy vajon mikor nézhetjük meg az első Galaxis őrzői 2 előzetest!

És persze akad itt még készülő Marvel-film dögivel: most éppen a Thor: Ragnarok miatt nyüzsög mindenki, főleg azután, hogy végre megjelent a színen Loki is. Sőt, az új Pókember körül is áll a bál!

Forrás: Empire
Képek: James Gunn Facebook

Legnézettebb videók