Műsorújság
RTL Most

Valaki máris búcsúzott a Galaxis őrzői 2-től!

A Marvel gépezet sosem állhat meg, a filmek folyamatosan pörögnek, forognak. Amikor végeznek eggyel, jöhet is a következő. A Galaxis őrzői folytatását még februárban kezdték el forgatni, és mostanra érkeztek el a végére.

Az egyik legjobban várt folytatás – részünkről –, nem meglepő, hiszen amikor először találkoztunk Star-Lorddal és csapatával, már akkor tudtuk, hogy ez önironikus, cseppet sem átlagos szuperhősfilm az egyik nagy kedvencünk lesz. Igazunk lett. És miután nem voltunk egyedül ezzel a gondolattal, kétség nem fért hozzá, hogy további részek is érkeznek majd a közel jövőben. Arról már ne is beszéljünk, hogy maga Steven Spielberg is kijelentette, hogy nagy rajongója James Gunn munkájának! #szeretünköreg

Aztán megkezdődött a második rész felvétele. Hála a rendezőnek, folyamatosan képben voltunk – szó szerint –, bepillanthattunk a kulisszák mögé, egy izgalmas Awesome Mix 2-t is ígértek nekünk, a színészek is felpörögtek és az új szereplők castingja is megindult.


Jöttek a pletykák a friss főgonoszokról – Elizabeth Debicki személyében –, Kurt Russell körül is mítosz alakult ki… habár valljuk be, ha nem jön be a tipp, hogy ő lesz Star-Lord apja, picit kiakadunk majd! Szóval ment a munka ezerrel. Ennek pedig meg is lett az eredménye: szép lassan minden főszereplő elbúcsúzott a munkától, ugyanis az összes jelenetükkel végeztek.

Most mindenki Chris Pratt-je intett búcsút imádott karakterének, ledobta a szexi bordó bőrdzsekijét és egy felfokozott hangulatú beszédben istenítették a filmet Gunnal:

A munkálkodás azonban nem áll meg – már ami a Marvelt illeti –, hiszen nemsokára indulnak a harmadik Thor (Ragnarok) felvételei, valamint a friss Pókember (Spider-Man: Homecoming) és ezután kapja meg a zöldjelzést a felvételekre.

Lesz mit várni már megint! Most pedig nézzük meg még ezerszer az első Galaxis őrzőit, és nyomjunk egy szolid táncmaratont Star-Lorddal!


Forrás: Collider
Képek: Tumblr, Facebook

Legnézettebb videók