Műsorújság
RTL Most

James Gunn tudja a megoldást A galaxis őrzői 2 legnagyobb talányára!

A rajongóknak nem kell félniük, a rendező minden eshetőségre felkészült, ahogyan arra is, hogy hogyan fog az egyik legkedveltebb karakter és az őt alakító színész összepasszolni a folytatásban.

A kérdés tehát az, hogy Vin Diesel öblös hangján, miképpen szólalhatna meg a facsemetévé átalakult Groot, aki immáron Baby Groot-ként lesz látható a vásznon.

James Gunn közösségi oldalán nyugtatta meg a mozi kedvelőit, hogy természetesen erre is gondolt, bár a rendező stílusa hagy maga után némi kivetni valót, összességében az érvei helytállóak és szórakoztatóak:

„Ugye te sem gondolod, hogy a fickó, aki Hommer Simpson-nak kölcsönözte a hangját, folyton úgy beszélt? Vin egy tehetséges színész, akinek a hangi adottságai is sokszínűek!”


De nemcsak Groot-ot láthatjuk majd megújult külsővel, hanem Yondut is, aki az első rész óta méretes tarajt növesztett. Állítólag az első részben azért csak egy csonk volt látható Yondu fején, mert a hatalmas taraj csak zavarta volna a karaktert alakító Michael Rooker-t a forgatásokon.

Emellett azt is rebesgetik, hogy a fa ezúttal kifejezőbb lesz, mint termetesebb elődje és nem csak annyit fog mondani, hogy “Én vagyok Groot!”

Akárhogyis, kíváncsian várjuk már A galaxis őrzői 2-t, melynek forgatása már be is fejeződött és amiben olyan nagy neveket láthatunk majd, mint Chris Pratt, Kurt Russell, Zoe Saldana, valamint Bradley Cooper és Vin Diesel.

A film 2017 májusában kerül a mozikba!

Forrás:comingsoon.net
Képek: tumblr.com, twitter

Legnézettebb videók